Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Trabzonspor-SİVASSPOR
Alt 09.09.2010, 18:01   #142
ölümüne61
Acemi Yiğido

ölümüne61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 ölümüne61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Trabzonspor-SİVASSPOR

Alıntı:
ölümüne61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Glowackinin sakatlığı vardı antremanlara başladı ama Şenol Hocanın onu oynatacağını zannetmiyorum.Onun yerine Giray oynar.

Kalede zaten Onur oynar. Morali biraz bozuk Onur un. Ama bu onu daha çok maça konsantre eder. Çünkü Onur duygularıyla oynayan birisi. Bizim gönlümüzü fethetti. Yan top zaaflarından bahsedilmiş doğrudur ama abartıldığı kadar yok. Diğer özelliklerini çok beğeniyorum. Ona bu maçta çok güveniyoruz.

Sağbek Serkan Balcı oynar. Onun yeri banko ve sahada onu görmeyi çok istiyorum. Her zaman hızlı ve oyuna direk katkı yapabiliyor.Orta alanda kullanılsa daha verimli olur ama Sağbek sorunumuzun olduğu için orda. Bana göre ligdeki en iyi 5 sağbek arasında girer Serkan.

Defansın göbeğinde Giray ve Egemen oynar. Giray ı kolay lokma olarak görebilirsiniz ama yanılırsınız. Bana kalırsa hiç Glowackiyi aratmaz kendisini Egemenle birlikte çok beğeniyorum.

İşte bizim takımın en zayıf yeri Cale. Solbekte gerçekten aksıyor. Eğer Sivasspor soldan gelirse tehlike yaratabilir.O yüzden oraya önlem almak lazım.

Sağ açık Yattara oynar büyük ihtimalle. Milli Takımda 1 gol 2 asistle oynamış.Baya formda. O yüzden Yattara tehlike oluşturur.

Orta alanda Selçuk ve Colman oynar zaten çoğu kişi bunları bilir.

Solda ben olsam Engin i oynatırım ama sakatlıktan yeni çıktı. Orda Umut ta oynayabilir.

İlere Jaja ve Teo ile başlayacağımızı düşünüyorum.

Eğer ciddiye alırsak ve gerçekten oyunumuzu sahaya yansıtırsak kazanacağımızı düşünüyorum.

Tabi önemli olan dostluk. Pek dost olmasakta düşman değiliz bunu unutmayın!
Arkada kalmasın. Maç hakkında ki yorumlarım.
ölümüne61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır