Alıntı:
halilim5858 Nickli Üyeden Alıntı
muhsin hoca bizi en kötü oynatan hocaydi o bile hic bir takimdan 6 yemedi sen geldin ne degisti hangi takimi ilk 10 icine soktun hangi takimda ses getirdin ama bugün bizde ses getirdin 6 yedik yaziklar olsun sadece
|
Sevgili Kardeşim;
yenilgiden dolayı en az senin kadar üzgünüm..bunu bilmeni isterim..yanlız yazdığın yoruma istinaden bir şey söylemek isterim..ben mesut bakkalı iyi takip eden ve taktir eden biri olarak söylüyorum..bir takımı ilk 10 a sokmak(dikkat et şampiyonluğa oynatmak demiyorum) küme düşürmemeye oynamaktan daha kolaydır yani ilk 10 dan sonra küme düşmemeye oynamak çok daha zordur...çünkü ilk 10 dan sonraki takımların bütçeleri halleri ortadadır yani bir fb bir gs bütçesi ve onlarınki kadar iyi topçuları hiç bir zaman olmamıştır ..böyle takımların başındaki hocaların işleride her zaman zor olmuştur..işin özeti wersinler rijkaard efendiye bucasporu versinler daum efendiye karabüksporu şampiyon yapsın veya ilk 10 soksun ...bunun en basit örneğini vereyim mustafa denizli 5-6 yıl ewwel hatırlarsan vestel manisasporun başına gitti bank asyaya ...kaldıki manisa da o zaman manisaydı süper transferleri vardı ama nooldu manısayı süper lige cıkartamadı...umarım ne anlatmak istediğimi anlamışssındır ..saygılar..