Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçın ardından
Alt 13.09.2010, 23:42   #45
ZECOLD
Yeni Yiğido

ZECOLD - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ZECOLD isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçın ardından

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar...mesut bakkalla farklı bir yenilgi alınmış olunabilir...mesut bakkalı bu takımdan gönderin,emin olunki yerine gelecek hoca(boşta olanlardan bahsediyorum)bakkal dan iyi hoca olamayacaktır....ligin daha başı...buradaki bir ço kkardeşim elbetteki sivassporu şampiyon görmek istiyor...bende öyle istiyorum..ama gerçekçi olarak düşünüldüğünde mevcut kadro ve yapılan yeni transferlerle bu işin olmayacağınıda herkes çok iyi biliyor...bu nedenle burada hocayı çok fazla suçlamakta yersiz..ben sivassporun bu kötü günleri çok kısa bir sürede atlatacağına inanıyorum...
Zaten hocayı birtek demeçleri için suçlarım. alınan yenilgiler kötü sonuçlar için asla suçlayamam bu kadroyla ne kadar fark yese normaldir. bu zaten az biraz futbolla ilgilenen futbolcu araştırması yapan insanlarca bilinebilecek bişey basına gelmedende bunu görebilirsin çok ileri görüşlü olman gerekmez ama bu sitede bunaa en az şaşıran benim nedense onuda anlamadım. beyler sorun futbolcularda uyumsuz disiplinsiz ve bir okadarda yeteneksizler. iki sene önceki kadromuz üst düzey değildi ama bir uyum vardı tıpkı doğru seçilmiş parçalarla oluşturulan bir bilgisayar sistemi gibi. üst düzey olmasada en iyi performansı veriyordu. yönetime gelince onlar çoktan kafada bitirmiş inancını güvenini yitirmiş. sıradan bi anadolu külübünün amacı nedir ligde tutunabilmek. artık bu amaç için çabalıyolar bunun içinde çok masraf yapmak gerekmez ama bilmiyorlarki bu kadro bile ligde kalmaya yetmez. teknik direktöre gelince herkes bilirki sıradan anadolu klüpleri için işler çok kötü gittiğinde bi umut takımı toparlayabilirmi düşüncesiyle getirtilip takımlarda görev verilen teknik direktörlerden herhangi birisi ve bu takımdaysa bizde sıradanız demektir. bu arada trabzonspor ligin en iyi takımı ve galiba bizde en kötüsüyüz lig tr ligi olunca bu fark gayet normal.galatasaray ve bursa macındaki iyi oyundan bahsedenlerde var arkadaşlar bursa üst düzey futbol oynamıyor bakarsanız her maçını zorlu çekişmeli mücadelelerle kazanıyor. rahat kazanamıyor.şuan lider ama trabzondan 3 yedi. unutmayın. seriye bağladıkları için azimliler ve moralleri üst düzeyde o nedenle liderler takılırlarsa yada aradaki fark kapanırsa zorlu günler bekleyecektir umut vermiyor bu sene bursaspor. galatasaraya gelince bizden sonrada çok kötü maçlar oynadı ve uzun süre puansız kaldı yani demem oki sadece gözünüz yanılıyor iyi değildik sadece iki kötü takım seyrettiniz zaman zaman üstünlük kurabilmişizdir o kadar, buda ilerisi için umut vermeye yetmezdi. nitekim öylede oldu. şuan olabilecek en kötü senaryolardan biriyle karşı karşıyayız bu senede düşme hattına yakın olacağımızı tahmin ediyorum peki ne yapılablir. bi oyunucu bile çok şey değiştirilebilir. öncelikle takımdaki faruk ferhat erman uğur ibrahim gibi fazlalıkları göndererek işe başlanmalı. iyi bir ekip kurulmalı araştırmacı analiz etme gücü yüksek takımın neye ihtiyacı olduğunun tespitini yapabilen şuandaki gibi idrak problemleri yaşamayan bir ekip. çakma yabancılara boş yere para ödeyip sonra 18 bile almayan zihniyet örneği gibi. yabancı alınmalıdır şarrttırr. ama kaliteli yabancı olmalıdır. en azından kamanan gibi. birbiriyle uyumlu coşkulu istelik bi takım yaratılmalıdır. kamanan gediğinde kendini bahsettiğim gibi bir takımda bulmuştu ve neler yaptığıını gördük.çok zor değil inanın sadece inanıp çabalamak gerek yöneticilerin az klüple ilgilenmeleri zaman ayırmaları gerekiyor.bana pek umurlarındaymış gibi gelmiyorda. çok seyircisin taraftar sana da iş düşüyor. herkese saygılar.
ZECOLD isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ZECOLD'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...