Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: SEDAT VE YERE FIRLATTIĞI FORMA
Alt 13.09.2010, 23:46   #38
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SEDAT VE YERE FIRLATTIĞI FORMA

Alıntı:
MESSİ58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HAYRETTİN NASIL SİVASLI SİVASSPORLUYSA BENDE EN AZ ONUN KADAR SİVASLI VE SİVASSPORLUYUM. PAZIBANDINI TARAFTARA KIZIP ATMIŞMIŞ ODA HAKEME KIZIP FORMAYI ATTI.FORMA Bİ FUTBOLCUNUN NAMUSUDUR UNUTMA. HAYRETTİNİN YERİNDE SEN OLSAYDIN BÜTÜN TRİBÜN SANA ANA AVRAT KÜFÜR ETSEYDİ SEN NEYİNİ ATARDIN ACABA????
@MESSİ58;

Hayrettin'e olan yakınlığı çok iyi biliyoruz.Çocukluk arkadaşı olmanız hasebiyle onu savunmanız doğal.Sedat hayrettin kadar sivassporumuza maal olmuş bir isim değil.Tutup hala edilen küfürlerden sonra Hayrettin'in yaptığını sen bile hoş karşılıyorsan ve neyini atardın diyebiliyorsan demekki yakın arkadaş olmanıza rağmen sizde meselenin asıl manasını kavrayamamışsınız.Hayrettin burda yaptıklarından sonra çok gereksiz insanlar tarafından eleştirildi.Cevap hakkı tanınmadan yargılandı.Biraz bekleyin bakalım Sedat da gerekli açıklamayı yapsın.Sonrasında herkes gerekli tepkiyi verir.Burda Sedat'a insanları kışkırtmanın bir gereği yok.Forma namussa, kaptanlık bandı nedir ben söylemiyorum artık..Benim tek içimin yandığı şey kilometrelerce yol yapıp armanın peşinden koşan kardeşlerimin bu ruhsuz takımla karşı karşıya kalmalarıydı...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...