Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Trabzonspor 6:1 Sivasspor
Alt 14.09.2010, 08:22   #186
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Trabzonspor 6:1 Sivasspor

maç sokorunu düşündükçe insan kahroluyor,yenilginin de bir normali olur bizimkisi anormali.süper ligi bırakın çoğu maçta sivas hiç bu kadar farklı yenilmemişti,yenildiğin takım seni heryerde düşman olarak gören bir takım, hiç olmazsa onlara böyle yenilmemeliydin yiğido.
olan oldu, bundan sonra yapılacaklara bakmak gerek.herkes kendi hatasını görmeli, T.D., oyuncu, yönetim.öz eleştiri yaparak bir yerelere sığınmadan bir şeyleri bahane göstermeden adam gibi hatalarını kamuoyuna en önemlisi taraftara açıklamak gerek.Bu maçın skorunu telafi etmek gerek, bundan sonraki maçlarda bunu yapmak gerek.biz yiğidoyuz takımın iyi gününde değil kötü gününde de yanındayız.takım düzelecek, bunun başka alternatifi yok.geçen sezonu yaşamamak için bu olmalı.herkes elini taşın altına koysun.kimseyi eleştirmiyorum, yenildiysek suçu kişilere değil takım olarak kabullenmek lazım.
takımın taraftardan özür dilemesi ve bu yenilgiyi en az 4 maç seri galibiyet ile unutturması gerek.biz sözümüzün arkasaındayız her maçta takımın yanındayız, bakalım teknik heyet, futbolcular ve yönetim taraftarın gösterdiği hoşgörü ve desteğe layık olarak sözlerinin arkasında duracaklar mı?bunu zaman göstercek.önümüzde eskişehir maçı var, şimdiden onun hazırlığına başlanmalı ve bu maçı seyirciye hitaben farklı kazanmanın çalışmlarını yapmalı...