Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor-Eskisehirspor
Alt 14.09.2010, 11:36   #25
ayna26
Tecrübeli Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 07.08.2009
Mesajlar: 892
Thanks: 46
278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivasspor-Eskisehirspor

Önümüze bakmalı, geçmişten ders çıkarmalı.herşey bir maça odaklanmamalı, ama gidişatı belirleyecek olan da hep bir maç oluyor.GS maçı sonrası herşey güllük gülüstanlık iken Bursa ve özellikle TS maçı sonrasında takımın gerçek yüzü ortaya çıkmaya başladı.6-1 lik skor önümüzdeki maç için ölçüt olmamalı, o skoru geride bırakıp E.Şehir maçını almayı düşünmeli, takım bu maça çok stresli çıkacak, bir yandan 6-1 lik skorun baskısı bir yandan da taraftar baskısı oyuncuları ve teknik heyeti çok strese sokacak, takımı iyi motive ederek saha sürmesi gerek hocanın.taraftara düşen ise takımı motive edecek tezahürat ve desteği vermek olmalı.her ne olursa olsun E.Şehir maçını almalıyız, yoksa geçen sezon ki gidişatın ötesinde olumsuz durum yaşama sürecine hızla gireriz.
herkese haddini bilerek oynamalı, sahaya yüreğini ortaya koymalı ve en önemlisi takım oyunu oynanmalı.kimsenin yeri garanti olmamalı,i hocanın bu maçta yapacağı en önemli değişim bence ilk 5 maçta vasatı dahi geçemeyen oyuncuları külübeye almalı yerine yenileri koymalı.E.şehir de puan alamadı, onların durumu da bizden iyi değil ama bir fark var biz evimizdeyiz, onlar bunu iyi kullanarak üzerimize gelecekler ve biz TS maçındaki hataları tekrar edersek yenilgi kaçınılmaz olur o yüzden savunmayı ve orta sahada adam paylaşımını iyi yapmalıyız, forvet hattına destek verecek oyuncular koymalıyız.şu ana kadar attığımız goller de forvet adına hiçkimsenin golü yok, bu tuhaf değil mi?tuhaflıkları görmek teknik heyete düşüyor.biz açizana sadece burada yorum yapıyoruz haddimizi aşmayarak.takıma başarılar diliyorum, E.şehir maçında stadda olarak takıma destek vereceğim, elimden geleni bu şimdilik.
__________________
Gerçekler aynada saklıdır...
ayna26 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır