Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı
şimdi eğri oturup doğru konuşalım mesut bakkal bey. oyuncumuz atılınca diyorsun zaten 4-0 dı. 15 günlük arada ne yaptınız. baklava yeyip uyudunuz sanırım. bu kötü gidip sinyallarini bursa maçında verdi siz uyanamadınız. kendi sahanızda yenildiniz iyi oynadık dedik sustuk. 6-1 ya dile bile kolay gelmiyor 6-1 allahtan korkun. hiçmi antreman yaptırmadın bu takıma. sonra neden yabancıları oynatmıyorsun hoca takım tel tel dökülüyor neden hoca neden. inadınız yüzünden sivası rezil etmöeye rencide etmeye ne hakkınız var hoca. alternatifin olduğu halde dar kadroyla çıkıyorsun. aynı kişiler ve aynı verimsiz oyuncular. her gittiğiniz yere götürdüğünüz oyuncularınızı illaki verimsiz olduğu halde oynatmak zorunda değilsiniz yabancıları neden oynatmıyorsunuz. neden onca para verilen oyuncuları harcıyorsunuz. aklınızdaki ne. bülonun paşeko sergio yu harcadığı gibi sizde bu futbolcularımı harcamak istiyorsunuz. amacınız kendi getirdiğiniz futbolculaRIN prim yapmasını sağlamakmı yoksa sivassporun daha iyi yerlere gelmesi yada şampiyonluğu kovalamasımı. tsabalala yı aldırmadın amacının ne hala anlayamadım. bütün takımlar iyi transfer yaparken biz onların altında ezildik. yapmayın. adamlar sivas kümeye diye bağırıyorlardı. tv başında ağladım. ya oraya maça giden yiğido kardeşlerim ne hale geldi hiç düşündünüzmü. hakeme kabahat bulma kaç tane pozisyon yarattın onu söyle. sedat yan hakeme neden küfretti onu söyle. bu futbolcular antremanı sevmediğiğ için sende bunlara uydun. muhsiz hocam antremanı çok yaptırıyor diye bu futbolculaR OYNAMADI SIRF ADAM KOVULSUN DİYE. sende kovulmamak için antreeman yaptırmıyorsun sanırım. arada bir amç alırız ligde kalmaya oynarız mantığın devam edecek sanırım. senin faydalı olacağına kendimi inandırmaya çalışıyordum ama inancım bitti kusura bakma. 6-1 hazmadilecek bir skor değil. hakkari spor bile 6-1 yenilmezdi.
|
biraz agir olmus ama inanmak istemiyorum...