Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ferhat 2 hafta yok !
Alt 15.09.2010, 16:37   #19
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido
 
Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 43
Mesajlar: 867
Thanks: 181
274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Ferhat 2 hafta yok !

ferhat oynarken sol kanat otoban seklinde diye goller yiyoruz diyelere sadece tek sorum olacak, Ferhat'in bu sezon oynadigi maçlarin hangisinde sol kanattan gol yedik ??????????? Sadece bir gol söyleyin bana ????

Ben söyleyeyim :
Antalyaspor adam bizim sag kanadimizdan uzaktan bir gol atti

Bursaspor ilk gol orta sahadan gelen Volkan Sen atti ik defans oyuncumuz arasindan, öbürü yine orta sahadan çikan Tandogan. Ha bu iki golcü kendi takimlarinda sag tarafta oynadigi için herhalde bûtün sahada arkadaslarin Ferhat'in bu oyuncularinda pesinde kosacagini saniyorlar. Öyle 3 kurusa 5 köfte yok. Yil 2010, herkes alan savunmasi yapmasini ögrenmeli. Hem bu demekki sol kanatta zolandiklari için içten deniyorlar.

Trabzonspor maçinda zaten Ferhat sakatlanana kadar gol yemedik. O çikincada orasi darmadagan oldu.

Bu takimda tek gelecek vaad eden oyuncu Ferhattir, ama nedense bizim millet adama sanki 40 yillik furbolcuymus gibi tahammül edemiyorlar.

Ama insAllah Hayrettin döndügünde sizleride görecegiz, sol kanat nasil isliyor, helede önünde Cihan olunca !!!
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Sivaslibey'a Teşekkür Ediyor...