Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Parayı veren düdüğü çalıyor....
Alt 18.09.2010, 13:45   #18
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Parayı veren düdüğü çalıyor....

sezon baslamadan daha ben fikirlerimi soyledim arkadas ceyhunla ermanla bu yola cikilmaz diye ama nedense herkes bir anda ceyhunu bana sanki ronaldo gibi tanitmaya basladi kardesim paraya ac degil futbola ac futbolcu oynasin takimda neden hala bu yonetim bunun farkinda degil ben inaniyorumki gecen haftaki trabzon macina paf takimi cikarsan yenerdi.. mehmet yilmaz ceyhun felan iyiki trabzona ustunlugun var her zaman yeneriz dusuncesiyle cikmislar maca... hadi 6-1 lik gibi bir hezimetin altindan kalkinda gorelim bu yenilgi artik takimin korkmasina yol acacak bir gol yediginde gol atmayi degilde fark yememek icin ugrasacaklar... herkesin dilinde sakiz olduk ... bu sene ankarada yokki 6 puan garanti olsun ligden dusme listesinde yer aliyoruz.. umarim bu isi yonetim en kisa zamanda duzeltir... yinede umutluyum takimdan ama... amasi var iste daha ligin basindayiz suarez i daha ne kadare kenarda tutmayi dusunuyor mesut hoca veya yonetim daha ne kadar israr edecek erman ceyhun mehmet nas 3 lusune torpil yapmakla... ne yani 3 puan almak icin her hafta teknik direktormu degistirmek gerekiyor yonetim yonetimine bakk sahayi ya hocaya birak yada hocayi cikart trubune sen sahaya in sen yonet takimi hatali olan belli olsun simdi mesut hoca godermi gitmezmi diye herkes bekliyor...faturayi hocaya keseceksen madem hocaya birak takimi herkes gorevini bilsin taraftarda bilsin kiim hatali... takimdaki olumsuzluklarinbasinda mehmet yilmazin havali havali davranislari ceyhununben olmassam bu takim olmaz dusuncesi oldugu surece biz daha cokkkkkk yazilar yazariz takimdaki kotu gidisin ustune...
gelen gideni aratir derlerya simdi arayin gidenleri..telefonda acabilirsiniz sms de cekersiniz hal hatir sormak icin)
illa takimin duzelmesi icin istifalar gerekiyorsa ben taraftarliktan istifa ediyorum arkadas..!!!!
bu aksamki maci insallah aliriz... bence aliriz eger sahaya adam gibi adamla cikarsak....
BU ARADA BEN YENI BIR PROJEYE BASLADIM ... SIVAS SPORU TEKELCI RUHDAN KURTARMAK VE IYI SONUCLAR ALMAK ICIN SIVASSPORU OZELLESTIRELIM DIYORUM... YANI HER HAFTA HANGI TAKIMLA OYNUYACAGIZ O HAFTA SIVASDAN GENCLERIMIZE DUYURU YAPALIM KIM KENDINE GUVENIYORSA GELSIN... MESELA BU HAFTA ESKISEHIR MACI VAR SIVASDA HERKES FUTBOLDAN ANLAR ... BEN ESKISEHIRE 1 GOL KESIN ATARIM DIYECEK KADAR YUREKLI GENCLERIMIZI OYNATALIM....BOYLE DAHA COK SANSIMIZ VAR LIGDE KALMAK ADINA.... OLMAZ DIYENLERE ORNEK OLARAKTA TURKIYE MILLI TAKIMINA TARIHINDE KI ILK PUANINI VE ILK GOLUNU ATAN... KASAPLARDAN MANAVLARDAN BAKKALLARDAN TAMIRCIDEN OLUSAN TAKIMI HATIRLATIRIM ALIN SIZE YUREKKK:;.........