Cevap: Maç Sonrası Futbolcularımızın Açıklamaları
ben her zaman yorumlara daha dikkatli davrandim simdide oyle olmayi isterdim ne yaziki umutsuz olmak istemiyorum olmadimda emme lakin bu hocada bu takimdekilerde hic bana umut vadedmiyor egerki boyle giderse gecen senekigibi zor tutunacagiz lige busene ne ankara nede diyarbkirvar bunlari unutmuyalim simdi bana sorsalar bu kadroda kimi oynatmassin diye basta myildizi hicformunda deyil diyorlar iki adam tutuyor ben buna inanmiyom ayana gelen tum toplari olduruyor sonra cihan hic kadroya almam erman ni hic dusunmem kadir den iyi yedek olur kaleciyide arasira denerim formuna gore gerci kim kaldi diyecenizde bana bende yonetime soracam transfer doneminde sizin gozunuz kormuydu adam gibi forvet almadiniz ortasaha yi gormediniz defansa bir tane aldiniz bu takimla is olacani zannediyorsaniz yaziklar olsun deyecem baskanimizi cok seviyorum emme o bizi hic sevmiyor galiba iki senedir uzuyor bizi soz verdi guzel takim kuracam diye hep jubile yapacak oyunculari getirdi paranizmi yoktu neden boyle yaptiniz kendinizi dusunmuyorsaniz bu yurekli anadulu dolu dolu yigidoyu dusunun birazcik lutfen ben ilkdefa sitem ediyorum yonetime ins birdaha ettirmezler hayirlisiyla devre arasina bir ulasaydik ozamana belki benim feryadimi duyarda baskanda bizi sevdini kanitlar sayin baskanim lutfen gercekci olalim birazcik bu takim sizin hosunuza gidiyormu cikin bir aciklama yapin bizler ne ciha nin nede hocanin nede fikret in sozune tehamul etmiyoruz cikin bir baskan edasiyla aciklayin neler oluyor sivassporda sorun ne niye adam gibi transfer yok hoca yok iki yildir hic birsey yok yok yok artik kendimi zor tutuyorum sivas in tek bilinen degerinide yok etmeyin gerekirse kendinizi yok edin amma asla sivasspor u deyil cok uzulerek bu sozlerimi yazdim kirici olduysam herkestende ozur diliyorum
|