Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hayret!!! Biz kaybettik, Onlar dağıldı
Alt 21.09.2010, 15:43   #8
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hayret!!! Biz kaybettik, Onlar dağıldı

Sayın Mustafa Ateş, yazacak başka konu bulamadı galiba, bu kadar saçma bi yazı yazmış olmasına açıkçası inanamadım, çünkü her Pazartesi akşamını kendisini izlemeye gayret gösteriyoruz.
TrabzonSpor daha beter olsun, ancak bu istifalar uzun zamandan beri gelen birikimlerin neticesinde yaşanmıştır, Sivas'a attıkları 6 golden dolayı değil, Sadri Şener çevirdiği entrikaları bilemeyen yok, kaldı ki TrabzonSpor'un hakem desteği olmadan bu ligde SivasSpor dahil bir başka takıma 6 gol atabilecek kabiliyeti yok. Sanki atabilecek güçleri varmış da bundan sonra 5'ten fazla gol atmama kararı almışlarmış beyefendiler, bizim Mustafa Ateş'de böyle saçma bi konuyla dalga geçmek yerine ciddiye alıp kaleme dökmüş.
TranzonSpor'a hizmet eden bir yazar yazsa bu yazıyı o zaman anlayışla karşılayabilirdim, ama Mustafa Ateş'i kınıyorum. SivasSpor 6 yiyerek değil tarihinde örnekleri olduğu gibi attığı gollerle yıkar rakiplerini.
Eminim Trabzon'lular bu yazıyı okusa gülmeye ve bizimle alay etmeye devam ederler. Adamlar hakemleri ayarlıyor istedikleri sonuca ulaşıyor, bu ligdeki Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinden sonraki en şiddetli rekabet ve çekişme SivasSpor-TrabzonSpor arasındadır ve biz ilk maçta ciddi bir fark yedik, ancak bu maçın rövanşı da var, rövanş maçında yönetimimiz bi zahmet gözünü açıp atanacak hakemi incelemelidir, yoksa ilk maçtaki hakem yönetiminin bir benzeri de Sivas'ta oynanacak maçta da sergilenirse, dün akşam ki GaziAntep-Bursa maçındaki olaylardan daha fazlasını tanıklık etme riskimiz var.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...