Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor’u çalıştırmak isterdim
Alt 23.09.2010, 22:02   #31
negro34
YASAKLI ÜYE

19 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 negro34 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sivasspor’u çalıştırmak isterdim

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu haberde SivasSpor'u bu ligden düşürmek isteyen ve konuda hummalı bir şekilde çalışan ekibin balon haberi. SivasSpor'un istediği sonuçları alamadığı bu haftalarda kasıtlı çıkarılan bu haberle taraftarın Mesut Bakkal'ı istifaya davet etmesi istenmekte ve SivasSpor'u bir kaos'a sürüklemek istenmektedir.

Biz mevcut hocamızdan memnunuz, kaldı ki Bülent Uygun'dan değerli kardeşim diye bahseden bir insandan SivasSpor'a hayır gelmez.
bu haberi okurken önce bu haberi buraya HABER diye paylaşan arkadaşı kınadım..kınadım çünkü bu haber ancak içimizdeki irlandalıları hatırlattı bana,okurkende sivas58forever kardeşimin yazdığı bu yorumu geçiyordu ki aklımdan negro34 ün buraya yapacağı yorumu harfi harfine yazmış olduğunu görerek rahatladım.çok teşekkür ederim kardeşim sana helal olsun böyle düşündüğün için.Sayın fatih terim bırakın sivasspora teknik direktör olarak gelmeyi sivasa vali(çünkü vali o ilin en yetkili kişisidir) olarak bile gelmez..İstanbul gerçeğini mi unutur oldunuz.adam italyada hoca iken istanbullu gazetecilerle toplantı yapmayı bilmem kaçbin dolara kabul etti..!!Terim bazılarına göre markadır,marka olmakta hiç kolay birşey değildir yıllar alabilir!..Yılların getirdiği bir markayı ankaranın ötesine kimse hayal etmesin...BÖYLE TAHRİK EDİCİ HABERLERİ DE USTA !!!...!! YİĞİDOLAR PAYLAŞIRKEN DİKKATLİ OLSUNLAR..BU TAKIMIMIZ İÇİN SİVASIMIZ İÇİN EN HAYIRLISIdır..
negro34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı negro34'a Teşekkür Ediyor...