Cevap: Bakkal:Benim hiçbir zaman,hiçbir futbolcuya
hahaha yavv arkadaşlar bu mesut bakkal teknikdirektörmü stendapcımı valla bana stendapcı gibi geldi artık açıklamasına güler oldum yavv suarezi lig maçında bir kere bile oyuna almamış halada diyorki görevini ondan daha iyi yapanlar bahsettiği kişide mehmet yıldız tamam hakkını yemeyelim mehmet yıldız defansı yıpratıyor iki üç adam birden çekiyor üzerine topu iyi saklıyor ama ne yararki son vuruş olmadıktan sonra gol atamadıktan sonra bize bunlar lazım değil bize gol lazım hatta gol değil goller lazım çünkü bir gol yetmiyor skorun üstüne yatmaya çalışıp beraberlik golü yiyoruz benim düşüncem suarezin sıra falan beklemesine gerek yok ibrahim şahinle suarezin ilk onbirde başlaması lazım ikinci yarı mehmet yıldızı alarak oyuna yorgun defansı daha çok yorup suarezle farka bile gidilebilir bu şekilde diğer oyuncuların bile gol atma şansı çoğalır zaten bir kaç maç mehmeti kesip ikinci yarı oyuna alsa mehmet tatlı bir hırsa kapılacak eski günlerine geri dönecek belkide ama ne diyim başka bütün kadro hoca denilen mesut bakkalın emrinde elden birşey gelmiyor
|