Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bakkal:Benim hiçbir zaman,hiçbir futbolcuya
Alt 25.09.2010, 20:57   #26
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 948 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Bakkal:Benim hiçbir zaman,hiçbir futbolcuya

Bu iş tam komediye döndü....Ben şu anda tarftarın %90 nın Suarez'in kadroya (18'e)girmesini istediğini düşünüyorum...Hocanın hiç kadroya almadığı bir oyuncu için o da sırasını bekleyecek demesini çok garip buluyorum...Ben de ne zamana kadar diyorum;takım gol sıkıntısı çekerken en azından bu oyuncunun ilk 18 de olmasını 2. yarı da olsa oyuna girmesini herkes istiyor...Oynamamış hatta 5 maçtır 18 e bile girememiş bir oyuncu böyle giderse hiç sırası gelmeden takımdan uçacak..Aynı Rahman ve Harun'un hiç sahaya çıkmadan takımdan gittikleri gibi...Bu zamana kadar oynanan maçlar gösterdi ki Sivasspor bundan sonraki maçlarda;en azından 4 büyüklerle olan maçların dışında Anadolu takımlarla yapılan maçlarda mutlaka çift forvetle oynamalı..Yani M. yıldız'ın yanında bir forvatimiz daha olmalı..Benim gönlüm M. Yıldız ile Suarez'in Çift forvet oynamasından yana....M.Yıldız bu yıl çok ağırlaştı..Geçne yılki geçirdiği sakatlığının izleri hala geçmemiş;eskiden ilerde top tutan M. yıldız aynı zamanda hücum pres yaparak adeta 2 kişilik oynuyor ve rakibi çok yıpratıyor aynı zamanda da goller atıyordu..Bu yıl ise maçı tribünden izleyen herkes M.Yıldız'ın eskisi gibi arkası dönük oynayarak top tuttuğunu ama koşmadığını ve hücum pres yapamadığını gayet iyi görüyor...M. Yıldız artık çabuk yoruluyor;bundan dolayı gol atmakta çok zorlanıyor..Yanında biri olursa bu hem onu hem Sivassporu rahatlatacak ve istenilen goller gelecek..Ben buna inanıyorum...Hocanın Amerika'yı keşefetmesine gerk yok;M. Yıldız'la Suarez'i an azından bir denemeli;bu deneme takıma yeni bir kimlik kazandıracaktır....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...