Maçı değerlendirelim
bu kadar kişiliksiz bu kadar onursuz bir futbol oynayan sivasspor hiç izlememiştim. yahu bu adamlar hiçmi antreman yapmıyorlarlar. inanılır gibi değil. sen nasıl bir hocasın mesut bakkal. neden oyuna müdahale edemiyorsun. en baştanda yazmıştım. bu futbolcular antreman yapmayı sevmiyorlar. muhsin ertuğralın gönderilmesinde onun sıkı antremanlarının yattığını futbolcuların bu antremanları sevmediği için sahada düşmek pahasına da olsa oynamadıklarını sırf muhsin hoca gönderilsin dye takımı mağlup ettirmek için ellerinden geleni yaptıklarını yazmıştım. ve mesut bakkalın futbolcuların suyuna giderek hafif antremanlar yaptırdığını futbolcuları sıkmadığını o yüzdende futbolcuların koşamadığını kondisyonlarının olmadığını yazdım defalarca. ve bu maçtada şu kesinlik kazandıki mesut bakkal sivasa uymuyor. mesut bakkalın sivas için yapacağı bişey yoktur. futbolcuya teslim olan bir hoca futbolcuya hükmedemez. artık sivassporun maç kazanabileceğine inanmıyorum. mehmet yıldız geziyor. bütün takım ceyhuna bel bağlamış adam 90 dakika koşuoyr. mehmet yıldız isabetli pas veremiyor nedense hep ilk 11 de. başka adammı yok. eğer mesut bakkal onurlu birisi ise bence istifa etmeli. çünkü yapacak hiç bir şeyi kalmamış artık. maçı okuyamayan oyuna etki edemeyen bir hoca sırf para için bir takımda kalmamalı. onursuzluk olur bence.