Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Mehmet Yıldız
Alt 27.09.2010, 02:29   #547
Bulut@ğlu
Yiğido

Bulut@ğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 Bulut@ğlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Mehmet Yıldız

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Suarez diyordunuz haftalardır, kaç gol attı bugün?
İlk 5 dakika saga sola koştu baska ne yaptı?
Mehmetsiz bir SivasSpor olmaz beyler
gardaşım sende yargısız infaz yapıyorsun mehmet yıldız 6 maçtır bişey yapamıyor suarezi ilk defa manisa maçında aldı oyuna ve bu maçtada takım halinde kötüydük 10 tane oyun iyi idide sadece suarezmi kötüydü 10 tane oyuncu kötü iken suarezin iyi olmasını nasıl beklersin bence bir maçla bir futbolcuyu kesip atmayacan mehmet yıldız mesut hocanın dediği şu trabzon maçı hariç diğer maçlarda iyi oynadık diyor hadi bu maçıda trabzon maçı bir tutsun ki zaten öyleydi geriye kalan diğer 4 maçta mehmet yıldız ne yaptı bana söylermisin daha önceki sezonlarda ivan svetkov vardı bulgar oyuncu taraftarımız bu oyuncu diyorduki sahada yatıyor diyordu ama adam oynadığı maçlarda çatır çatır gol atıyordu hatta bir maçta 4 gol birden atmıştı ben suarezinde öyle olacağına inanıyorum bir forvetten beklenilen en önemli özellik son vuruştur ben mehmette o kapasiteyi göremiyorum suarezde ise bu kapasite var demiyorum ama olacağına inanıyorum oynasın bakalım bir kaç maç görelim kimin ne olduğunu dediğim gibi bir maçla bir futbolcuyu yargılama hele takım halinde bu kadar oynanan bir maçta
Bulut@ğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Bulut@ğlu'a Teşekkür Ediyor...