Cevap: Maçı değerlendirelim...
Bir takima "buyuk transfer" diye Ceyhun Eris aliniyorsa..
Bir takim inatla ve israrla her sene dusen takimlardan ve ikinci ligden transfer yapiyorsa..
Bir takim super lige ciktigindan beri Mehmet Yildiz haricinde ikinci bir yildiz yaratamamissa..
2 senede bu cokusun gelmesi normaldir.. evet anladik sivas yabancilari cezbeden bir sehir degil.. yabanci transferleri zor oluyor.. heralde karabuk paris gibi olmali ki Emenike diye bir topcuyu bulmus getirmisler.. ustelik 2. ligdeyken.. yerli transferlere bakiyorum adini sanini kac senedir duymadigim Mehmet Nas.. Futbolu biraktigini sandigim Ceyhun Eris.. bunlarla dusmemeye oynayacagimiz o kadar belliydi ki.
Sorunumuz acik.. hoca gelir gider baskasi gelir o da gider.. mevzu hoca degistirmekten ziyade anlayisi degistirmek.. bu takimi sampiyonluga oynatan Bulent Uygun da ayni cokusu yasadi onun yerine gelen M.Ertugral da.. Mesut Bakkal da.. neler oluyor? bence vizyonumuz daraldi.. su anki yonetimle anca buraya kadar.. Basin sozcumuze bakiyorum ve takimi yonetenler hakkinda yeterince fikir sahibi oluyorum.. Sayin baskan acil guven tazelemelidir.. bu isten biktiysa baskasina devredebilir.. ama devam edecekse mutlaka ekibini degistirmeli.. Sivasspor karambole transfer yapmayi artik kesmeli.. acil futbolcu arastirma ekibi kurulmali.. genc oyunculara ve alt yapiya yonelmeli.. yabanci transferler illa isimli liglerden olacak diye bir kural yok.. bkz: Emenike.. bu tur oyunculari gorup kesfedecek kisilerle calisilmali.. ouuncu kalitemiz cok dusuk. yonetici kalitemiz cok dusuk.. bu iki soruna acil cozum gerekiyor.
|