Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: MANTIKLI OLALIM
Alt 27.09.2010, 20:37   #117
personel79
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 personel79 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: MANTIKLI OLALIM

Alıntı:
Holigann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
konuyu ılk yorumdan okumaya basladım ama en sacmasını okumak alıntı yapdıgım bu son teslımıyetcı ,acızlık duyguları uyandıran mesajda oldu!

uzun zamandır basarısızlıkların arkasında hep hocalar oldu,bazı yonetıcıler oldu. bu konuların cogunda elestırılmesı gereken kısılerden bırı de baskanımızdı ama kımse konduramadı mecnun baskana elestrı yapmayı cunkı herkez sızın bu soyledıklerınızın bı nebze olsun farkında, AMA bu hep boylemı gıtmelı?hayır,bugun elestırdıgımız butun konuların en ust karar verme mercı baskanımız degıl mı? para harcamıyolar dıyoruz sorumlusu en basta kım sayın baskanımız.
bız napıyoruz mesut hoca soyle mesut hoca boyle ıstıfa etsın dıyoruz cıkıyoruz ısın ıcınden. bız bu tavrı sergıledıkten sonra bu baskanın bu takımı umursamasını bekleyebılırmıyız, bu tavırlar devam ettıgı muddetce ben baskanın yerınde olsam ulan derım ne hesap soranım var ne elestırenım bu cıftlıgı ıstedıgım gıbı surerım derım cıkarım ısın ıcınden! her kulubun en buyuk sahıplerı taraftarlardır,baskan dahıl herkez oturdugu koltugun hakkını verebılmek ıcın,taraftarlarını mutlu edebılmek ıcın gereklı gorevlerı yapabılmesı gereken kısı olmalıdır,kımse kendısıne tapılacak buyuk bı adam aramıyo,herkez de haddını bılmelı! bugun baskanımızın kulubumuze ınkar edılemez katkıları tabıkı oldu bunu herkez kabul edıyo,ama baskanın da bu koltukta oturdugu ıcın bır cok menfaatı reklamıda oluyo bu da ınkar edılemez! ben yazdıgınız bu teslımıyetcı yazıyı kabul etmıyorum,hemde baskana olan sevgımı avatarıma tasıyan bır oldugum halde kabul etmıyorum. bu basarısızlıkların devam etmesı halınde bunun en buyuk sorumlusu baskan olacakdır. ya kendısıne uygun bı yonetım kurulu(ıs yapacak ınsanlar,kulubu somurecek ınsanlar degıl!!!) secıp yoluna devam etmelı,yada bu boyle devam edecekse baskanımız dahıl kurmaylarıyla bırlıkte ıstıfa etmelıdır. en basıt ornegı hepımız bu fıkret unsalı koltuguna yakıstıramıyoruz bu adamın ne ısı var bu mevkıde dıyoruz ama arkasına baktıgımız zaman bunca elestrıye ragmen ısrarla bu adamı koltugunda otutturanda baskan degıl mı?
o yuzden hıc baskan gıderse naparız dıye teslımıyetcı bı dusunce yapısına dahıl olmamızı ıstemenızı kabul edemeyız. kımse baskan ıstıfa etsın dıye dusunmuyo zaten,su yumrugunu masaya vurup curuk elmaları ayıklamasını ıstıyo,bunları yapamayacaksa ancak o zaman kendısıne karsı da bı tavır olusur.bu olması gerekendır,bu kaınılmaz olandır.bu kulubun en buyuk sahıbı gercek taraftarlarıdır.burası kımsenın cıftlıgı degıl.
sevgili sivassporlu arkadaşım teslimiyetci diyorsun sizin düşünceniz sürekli yıkılsın yerine başkası yapılsın mantığı. ancak yıkmak değil var olanı sağlamlaştırmak önemli olan. ben hiç bir zaman başkanı eleştirmeyelim veya ona tepkimizi koymayalım dedim. başkanı eleştirmek başkanı ve takımı eleştirmek tabiki bizim en doğal hakkımız. sonuna kadar eleştireceğiz hatta gerekirse yumruğu masaya biz vuracağız ancak bunu yaparken sen git başkası gelsin gibi mahalle futbolunda başkanlık yapmaya benzemez. yazımı biraz daha dikkatli okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. bu eleştirileri öncelikle bireysel taraftar olarak değil takım taraftarı olrak pankartlarla veya sloganlarla başkanı istifaya çağırmadan ona iletmek. eleştirileri yaparken yapıcı olmak tatlı sert olmak gerekir. yıkmak hiç bir zaman çözüm değil sen ben bu takım için kalıcı değiliz bu takımı gelecek nesillerdekilerde destekleyecek önemli olan zor zamanlarda başkanı yapıcı bi şekilde eleştirmek yaptığı hataları ona yıkmadan söylemek. ama bi nedense eleştiri yaparken sadece hataları görüyoruz bi çözüm yapmadan alternatif üretmeden sadece gitsin bitsin diyoruz. Lütfen bir daha düşünün bu takım evet sadece başkanın değil ama eğer iyi yönetirim diyorsan gel sen yönet cesaretinden dolayı herkes seni taktir eder.
personel79 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır