Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!!
Alıntı:
muratugur58 Nickli Üyeden Alıntı
beyler yuh artık tek suçlu hocamı futboldan anlıyanda yorum yapıyor anlamıyanda yorum yapıyor.senin takımının yedek kulübesinde oturacak adamın yok.seni yenen manisanın yedekten gelen adamlarına senin gücün yetip almadın .ondansonra borcu olmuyan kulüp diye öğünüyor bizim yneticiler. bir külübün yedek kulübesi güçlü ise o takım kolay kolay düşmez.bakkal gitse ne olacak sihirli bir degnekmi degecek sanki.senin elindeki malzeme iyi olursa her şey güzel olur.kurmuşsun bir beleş takım yaşlı dedelerden dakika 60 tan sonra dökülüyor takım manisa maçındaki 2 gölü amatör takımın defansı yemez bu ayıpta onlara yeter.sadece bizim memlekette var futbolcuların antranör gönderme alışkanlıgı. sanki futbolcular melake bence tum suçlu futbolcular çıkıp adam gibi futbolunu oyna bunlar çıkıp gt gıvıdıyorlar ondan sonra herkez mesut bakkala yükleniyor .BENCE BİRİNCİ SUÇLU YÖNETİM PİNTİLİK YAPMAYIP DOGRU DÜRÜST ADAM ALACAKSIN.yoksa bırakın gidin bank asyada oynuyalım.
|
yaşlı dede dediğin adamları mesut getirtti bu takıma kardeş. mesut bakkalın geçmişine bak bir. hangi takıma gitse mehmet nas o takımda. ceyhun' u aldıranda o. sedat yeşilkaya da onun istediği adam. genç suarez alındı da ne oldu. adam neredeyse hazırlık maçlarınd bile şans vermedi bu oyuncuya. en azından hazırlık maçlarında bir gör adamı. ondan sonra da dede futbolcular diye konuşuyoruz. bunları aldıran zaten hocanın kendisi değil mi? ceyhun oynadığı tüm takımlarda koca sezonda en fazla 10 maçta top oynamış ve takıma katkı sağlamıştır.
zaten futbolcular adam gibi oynasaydı geçen yıl muhsin hocayı ağlata ağlata göndermezlerdi. senin bu söylediğine tamamen katılıyorum. ne olacaksa daha erkenden yapılmalı. gerekirse paftan gençler getirilip 1-2 maçta olsa ben bu takımın herşeyiyim bana bişey olmaz tavrında olan futbolcular kadro dışı bırakılıp burunları sürtülmeli bakalım ondan sonra neler olacak.
vestel maçında yine hayretinin tarafı yol geçen hanı gibiydi. tamam kendi memleketimizin çocuğu ama bence herkesten çok onun kendisine iyi bakması, çalışması ve takıma örnek olması gerekir. canını dişine takıp oynamalı ve bölgesinde kral olmalıdır. hep hatalarını kapatacak bir kalla, bir servet yada bir bilica bulmak zorunda olmamalıyız.