Cevap: BÜLENT UYGUN İLE ÇAY SOHBETİ
bülent uygun yüzünden tüm anadolunun sevgilisi olan sivasspor herkesin antipatisini kazandı.herkes sivasspor düşmanı oldu onun yüzünden.her ne olursa olsun bir sivaslı ne kadar kötü olursa olsun bir sakaryalıdan daha çok memleketini düşünür.kimse bu kentin yigit insanlarına kendi reklamı için kötü konuşmamalı ve de konuşamaz.ey türbülent efendi sen önce bana antep maçında 1 0 öndeyken herve tum u çıkarıp kamanan ı almandaki sebebi açıkla.ve neden ist bel. maçına 3 forvetle başladıgını açıkla. bu iki maç benim tarafımdan hala şüpheyle bakılıyor ve burada bi şeylerin döndügünü tahminm ediyorum.içimi kemiriyor bu maçlar.önce sen bunları aydınlat daha sonra sivaslılara hakaret et.bir lafaımda bülentçi taraftarlara.bülent buraya para kazanmak için geldi ve kazandı gitti kendine bir kariyer yaptı başarısının karşılıgını fazlasıyla aldı.yönetim ise son dönemdeki yaptıkları işleri sevmememe ve istifaya davet etmeme ragmen bu işler sivas sevdasıyla yapmaktadır maddi bir çıkarları yoktur yani bir gönül işidir yaptıkları.yönetimle türbülenti kıyaslarken bu nüansları göz önünde bulunduralaım lütfen.son olarak sivaslıyı ancak sivaslı olanlar eleştirsin bu bir sakaryalıya düşmemiştir ona göre.
|