Cevap: Sivasspor-Gaziantepspor maçı tahmin ve yoru
Bazı arkadaşlarımın yorumlarına bakıyorum da destek verme yönünde inanın bunu ben daha fazla istiyorum ve veriyorumda her sivassporlu gibi 2 sene önce i.b.b maçında şampiyonluğu kendi evimizde bıraktık 90 dk sonunda ayakta alkışladık yine aynı sene g.antep deplasmanında tamamen şampiyonluktan uzaklaştık sahamızda oynanan hacettepe maçında ayakta alkışladık, şampiyonlar ligi ön elemesinde 5 yeyip geldik aynı görüntü geçen sene ne kadar sitem etsekte yine herzaman takımımızın arkasında bu büyük taraftar vardı ( olması gerekir ) trabzondan 6 yeyip geldik eskişehir maçında destek ama artık gerçekten 2 senedir yorulduk taraftar olarak bizlerde 90 dk rahat maç seyretmek istiyoruz gülmek eğlenmek maç sonu eve geldiğimde büyük oğlum (4) baba galiba sivas yenilmiş diyerek yüzüme bakıyor artık halimizden çocuk bile anlıyor. Tamam yine destek hep destek ÖLÜMÜNE destek ama yönetim,teknik heyet ve futbolcular taşın altına elini koysunlar sivasspor için arma için kutsal forma için şanlı yiğidolar için hiçbirşey için değilse bile PARA için oynasınlar düşünmek bile istemiyorum ama bu takımın maçlarını TRT 1 den seyretmek istemiyorum İSTEMİYORUZ
--------------------------------------------------------------------------
SEVDİM SENİ BİR KERE
BAŞKASINI SEVEMEM
DELİ DİYORLAR BANA
DESİNLER DEĞİŞEMEM
|