30.09.2010, 15:06
|
|
Acemi Yiğido
19 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 
|
Cevap: BÜLENT UYGUN İLE ÇAY SOHBETİ
Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar, Fikret Ünsal'ın yerine bir başka basın sözcümüz olmasını ben de istiyorum, ancak birşeyi iyi anlamak lazım, Fikret Ünsal'ın görevi sadece "Basın Sözcüsü" olmak, yani yönetimden kendisine bildirilen konuları basına bildirmek, yani bu bir nevi elçilik görevi, kendisinin transfer yapmak yetkisi, kadro kurma yetkisi veya bunun benzeri görevleri yok, zaten ona bu görevleri de vermezler.
Ancak, bu adam kendisine iletilen bilgileri basına ve bize aktarıyor hepsi bu kadar, bu adamın gitmesi ne yazık ki takımımızda hiçbirşey değiştirmeyecektir.
Asıl sorumluları bulmak lazım, elçiye zeval olmaz, birçoğumuz galibiyet sonrası yüzünü gördüğümüz ve mağlubiyet sonraları yüzünü görmediğimiz için Fikret Ünsal'a gıcık gidiyoruz, hatta sinirleniyoruz, ancak bu şu demek oluyor, demek ki mağlubiyet sonrası kendisine basına iletmesi için bir bilgi verilmiyor. Yani Fikret Ünsal'a neden kızıyorsunuz anlamış değilim.
Bülent Uygun, taraftarın pek hoşlanmadığı Fikret Ünsal'ı hedef gösteriyor, çünkü ancak bu şekilde gündem değiştirebilir.
Bu takımın bu hale gelmesinde kale arkasında top toplayan çocuklar ne kadar suçsuzsa Fikret Ünsal'da o kadar suçsuzdur. Elma ile Armutu birbirine karıştırmayalım ve Basın sözcüsü ile Menajerin de görevlerini birbirine karıştırmayalım, arada dağlar kadar fark var.
Bülent Uygun'a kalsa suçu sadece basın sözcüsü gibi fonksiyonel olmayan birine atmakla kalmaz, takımın çaycısına, tesislerin temizliğini yapan görevlilere de suç atar.
|
işte sivassporu bu kadar tanıyorsun arkdaşım, sen sivaslımısın, fikret ünsal basın sözcüsü de yönetim kurulu üyesi değil mi, alınan kararların altında imzası yok mu, madem yanlış kararlar alındı o zaman karşı çıksaydı, boş boş konuşmayın
|
|
|