Alıntı:
velibircan Nickli Üyeden Alıntı
Geçen seneyi saymadığımız taktırde 2 sene boyunca (fınal maclarımız haric ?!) Sivassporuna Toz kondurmayan sahte "taraftarların" olduğu bir memlekette Nasıl destek beklenebilir ki ?
Bugune Bugun Sivasspor a gerek maddi gerekse de manevi zerre faydası olmayanlar Zor günlerde "AKBABA " misali 4 gözle beklemektedir...Aslında Taraftar kelımesının ıcıne bakarsak eğer taraftarın Hası iyi günlerde değil kötü günlerde görülür..Diycem ama şampıyonlar ligi macını boş stadda oynamak sadece SİVASSPORLU gecınenlerın icadı oldugundan iyi günlerde bile takıma sahıp cıkmayan bır şehirden neler beklenebilir ki ?
Süper lige cıktımızdan beri Şehrin tek kilitlenme noktası bayrak organizasyonları olmuştur...Onu da kimisi reklam niyetine kullanmış kimisi Otobusunu Sıvasspor kadrosuyla süsletmiş ama ne acıdır ki Sivasspora ve taraftarına tek kuruş faydaları olmamıştır buda SİVASSPOR ÜZERİNDEN PRİM yaptıklarını göstermektedir..Böylesi bir şehrin insanından maddi durumu iyi olan esnaf ve iş adamlarından kötü günlerinde destek beklenmesi de manasızdır...
Hayatında Futbol oynamamış ama televizyonda spor yorumcularından gördüklerini taraftar sitelerine yazanlar...Taraftarı gecdim Takımına 5 kurus maddi ve manevi desteği olmayanlar Sivassporu takımını Yonetımını Hocasını ağır bir şekilde eleştirme hakkına SAHİP DEĞİLDİR !
İStanbulda 2 3 milyon Sivaslı var Demeyi bilenler Biz Bu kadar TAraftarız demeyi bilenlerin 150 kişi oldugunu Ben Geçen seneki Kadıköydeki macta gördüm..Demek ki 3 mılyon Sivaslının 50 lıra verıcek 1000 tane SİVASLISI yokmuş...Bu sitede atıp tutan on binlerce sahte taraftarın Sivasspor Camiasına laf etme hakları yoktur !
Bizler Sivassporun GERCEK taraftarları Bu takımı , Sivasspor u Bu günlere getirenleri Asla unutmuycak kötü günlerde yanında olacaktır...
Yeri geldiğinde de Eskişehir macında oldugu gibi tavrını koymasını Protestosunu ahlaki sınırlar ıcınde centılence yapmayı da bilicektir...
Emre YILDIRIM
|
tşkler emre kardeşim eline yüreğine sağlık....