Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: BÜLENT UYGUN İSTİFA ETTİ!
Alt 04.10.2010, 13:25   #48
вαЯon™
Acemi Yiğido

вαЯon™ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 вαЯon™ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BÜLENT UYGUN İSTİFA ETTİ!

Alıntı:
Üsüyoruz58Reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
petkoviç,apo,hayro,sedat,musa, sezer,mehmet takımın iskeleti zaten duruyordu.Dediğin gibi bunların yanına genç oyuncu alınabilir yetiştirilebilir ama genç oyunculara para vermen gerekir sen gördünmü bizim yönetimin para veripte futbolcu aldığını.Adam verilen imkanlar doğrultusunda hareket ediyordu buda her zaman tutacak değil ya bir kerede rast gitmedi işler böyle oldu.
Ben bülenti savunmaktan ziyade takımın hala neden değişmediğini sorguluyorum.Kusura bakma ama vizyonun cok dar ne yani şimdi bülent takımı dağıttı diye oturup yasmı tutalım.Bu takımı kurataracak hiç mi kimse yok.

hacı senin yazdığın iskeletten sadece biri duruyor mehmet yıldız, muhammed, tum, sylla, diallo, murati, bilica takımın iskeletleri bunlardı. ne musa ne sezer nede apo.. Ha yönetimin suçu yokmu var, takımı güvenipte bülente bıraktığı için suçlu.. Genç futbolculara destek olmadığı için (3 yıl önce paf ligi şampiyonuyuz biz) yönetim yeni yeni uyanıyo ama, başına felaket geldikten sonra, o yüzden yönetime destek olalım, bülent zihniyetsizinide savunmayalım..