Cevap: Hep Destek Tam Destek
Selamunaleyküm,
Ben bu işten bi bok anlamadım. Tırmanışta veya başka anlatımla çıkışta olan bir grubumuza bu eleştiriler nasıl yapılıyor. 1992 yılında genç arkadaşlar tarafından kurulan bu gruba Besmele çekerek yaklaşın kardeşim. Çarpılırsınız...
Gelelim gruba,
Adam dünkü bebe. Bu grubun ne sevinçler, ne acılar, ne zorluklar v.s. yaşadığını bilmeden ve ne gibi gündemler yaşadığını öğrenmeden(Öğretilmemiş olabilir) yorum yapıyor. Hey Yeniçeriler. Bir arkadaşınız bu konu hakkında yorum yapmayın diyor bu son uyarım diyor. Kusura bakmayın Yeniçeri Yençeriyi tınlamıyor. Adama ne derler biliyonuz mu. Taklaya geliyorsunuz kardeşlerim.
Şimdi ,
1- Acilen abiler el atmalı veya şuanki grup lideri abilerle temasa geçmeli.(Sık sık) Eğitim şart. Kulağı çekilecek tayfa üyeleri var.
2- İnternet ortamlarında bulunduğunuz site yöneticileriyle irtibata geçmeli, eleştiri sayfanızı açtırmalısınız. Bu sayfaya kesinlikle uyarı konulmalı YENİÇERİLER kesinlikle yazmamalı ve sadece okumalı. Eleştirinin kim kimler ve ne için yapıldığını gözlemlemeli.
Sonuç,
Yeniçerilerin bir özelliği vardır. Gider yaptığını zanneden kişilere giderin kralı yapar. Grupla uğraşanlar birgün helak olacaktır. Gruba bu açıdan bakınız. Birileri rahat durmuyorsa grupta durmaz. Allaha emanet olunuz... Yeniçerilere tam destek veriniz... Yan destek vermeyiniz...
(Hata olacaktır. Hatasız kul(Grup) olmaz.)
|