[QUOTE=emin kara;657833]
Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı
sana katılmıyorum gardaş. herşey hoca ile başlar hoca ile biter. düşüncelerine saygım var ben gecen yıldan yola çıkarak bu düşünceye sahibim biliyorsun gecen sezon muhsin hocayla degişiklige gidilmişdi olmadı az kalsın uçuruma gidiyorduk mesut hocanın beraberliklerile ligde kaldık gecen sezonda ligin en çok gol yiyen takımı idik bu sezonda 2 hoca degişilkigine ragmen oyun anlayışında hiç bir degişiklik olmadı ozaman bu takımda bir şeyler eksik takımdaki eksikligi tesbit edip o bölgeyelere fayda saglayacak oyuncular araştırılıp alınması gerekiyordu yapılmayınca takım eski oyun anlayışına tekrar döndü bazı bölgelerde bulunan oyuncular oyuna hakim degil buda takımı zora sokuyor
|
gardaş ben oyuncu kapasitesinin yeterli olduğuna inanıyorum. şöyleki..iyi futbolcularımız var. ama bu futbolculara gerçekten ağırlığı olan bir hocanın olması gerektiğine inanıyoruım. muhsin ertuğral hoca dünya çapında bir hocaydı. ama futbolcuyu oynatamadı. futbolcu ağır idmandan sıkıldı. hoca buna çare bulamadı. ççok beyefendi bir hoca idi. birde çok zor durumda gelmişti.hazırlşık kamplarının olduğu zamanda gelseydi daha farklı olurdu buna inanıyorum ama yanliş zamanda göreve başladı. şimdi çok akıllı ağırlığı olan bir hoca lazım. pahalı futbolcu alamıyoruz. bir alabişleceğimiz shalabalala diye bir futbolcu var onuda alırlar önemli değil ama hocanın geçmişine de bakmak klazım. mesut bakkal o kadar başarılarla dolu bir hoca değil. sürekli takımlara giriş çıkışlar yapan ne kaparsam o kardır diyen bir hoca. bence çok kaliteli ve başarıya susamış bir hoca lazım. kim olur onuda yönetim bulacak.