Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: MESUT Hocayla Söyleşi
Alt 11.10.2010, 11:21   #4
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: MESUT Hocayla Söyleşi

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle bu güzel söyleşiyi yapan ve bizlerle paylaşan Burak kardeşimize teşekkür ediyorum.

Mesut hocamız bazı konularda haklı konuşmuş özellikle belden aşağı yapılan yorumlar olmamalı bizlere yakışan bu değil.

Cezalı ve sakat futbolcular konusunda bilgisi olmadan bunları soran ve eleştirenlerde tabiki haksız.

Diğer bi mevzuya gelecek olursak evet uzaktayız bu takımı uzakta olsakta takip ediyoruz.Ben ve benim gibi birçok yiğido bu şekilde takip ediyor,Başka ne yapsın takip etmesinmi eleştirmesinmi. Alkışlayacağımız yerde alkışlıyoruz bırakında eleştireceğimiz yerdede bilinçli seviyeli bi şekilde yanlışları yazarak eleştirelim.

Bu takıma gönül verdik kötü gidiş bizleri üzüyor hocam bunuda anlamış olmanız gerek.

Büyük bi sabırla sabredip bekliyoruz İnşaallah düzeleceğiz ve hak ettiğimiz yerlere geleceğiz.........
Dayı bu güzel yorumuna bir ilave de bulunmak istiyorum... Milli takımlara giden stoperlerden bahsedilmiş ve antrenman yapılamadığı söylenmiş... Buna çok güldüm işte... Milli takımlara 10/15 tane futbolcu veren kulüpler napıyorlar acaba Herhalde tavla atıyorlardır sahanın ortasında Kulübümüzde Milli Takımlar seviyesinde oynayacak futbolcun olsun da tek sorunumuz bu olsun saygıdeğer hocam ? Ayrıca bel altı eleştirilere ben hiç rastlamadım... Olduysa da ben görmedim daha doğrusu...
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...