Cevap: Azerbaycan 1-0 Türkiye
Kovun Oğuz Çetin'i
Nihat Genç anlatır;
Genç Milli Takım antrenörü Serpil Hamdi Tüzün, takım yabancı bir takıma yenildikten sonra, futbolcuların hepsini soyunma odasına çekip, önlerine geçmiş. Sırayla, eliyle işaret ederek: “Senin ananı ..yim, Senin de ananı ..yim, Senin de ananı ..yim...”
Yedek kaleciye kadar gelmiş sıra: “Senin de ananı ..yim”
Yedek kaleci, şaşkın: “Hocam bana niye küfrediyorsun, ben sahaya bile çıkmadım.”
Hoca; “Olsun, sen de çalışıp bu kaleciyi kesmedin, o yüzden seninde ananı ..yim”
Şimdi Serpil Hamdi TÜZÜN olsa ne derdi acaba?
Heralde önce Halil Altıntop’u alırdı karşısına, "Evladım Azerbaycan maçının ikinci yarısında, önüne düşen topu 9 küsür metrelik kale dururken niye yerde yatan kalecinin karnına doğru vurdun, topun kalecinin karnını delip gol olmasını mı bekledin?"..
Milli futbol takımımız Almanya önüne çıkıyor, maçta kendi sahamıza çekileceğimiz, kontra ataklarla gol arayacağımız, bir gol bulursak üstüne yatacağımız gün gibi aşikar iken, maça Sercan gibi Mevlüt gibi iki adet mükemmel kontra atak oyuncusu dururken, ki sırf PSG Mevlüt’ü bu yüzden oynatıyor, maça Halil ile başlamak neyin nesidir?
Son iki sezonun tartışmasız en formda kalecisi Onur Recep Kıvrak dururken, yerine Türk Milli Takımına bugüne kadar Alpay Özalan kadar zarar veren Volkan Demirel’le başlamak nedendir?
Emrinize 1000’in üzerinde futbolcu verilmişken, sakatlıktan tam olarak kurtulmayan ve kendi takımında bile forma giymeyen Özer Hurmacı ile maça başlamak hangi mantığa sığar?
Gene emrinize verilen 1000’in üzerindeki futbolcudan en az 100’ü sol ayağını kullanıyorken, sol bekte Sabri’yi oynatmak nerden aklınıza geldi?
Ömer Erdoğan nerden çıktı? Yeni transfer mi? Geleceğin takımı Ömer Erdoğan ile kurulur mu? Hem Ömer ERDOĞAN’ı oynatıyorsan yanında Servet mi oynatılır? Serdar Aziz, Serdar Kesimal, İbrahim Toraman, Emre Güngör, Aykut Demir, Hüseyin Tok, Mahmut Boz gibi stoperler bu memleketin insanı değil mi?
Guus Hiddink bunları nerden bilecek değil mi?
Peki Hiddink bilmiyorsa Oğuz Çetin’in orada ne işi var, eğer Oğuz Çetin dinletemiyorsa kendini yardımcı antrenör ne işe yarar?
Kovun gitsin.
Serpil Hamdi Hoca, böyle ruhsuz bir takıma ne derdi acaba?
Sen çok yaşa Serpil Hamdi Tüzün!
Ajansspor.com » Yazarlar» Sedat Tahir
|