Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: HİDDİNK: KABULLENMEK ZOR!!!!
Alt 13.10.2010, 22:08   #56
kangal06
Tecrübeli Yiğido

kangal06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 kangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: HİDDİNK: KABULLENMEK ZOR!!!!

Alıntı:
bassguitar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hep soyledim bizim ligimiz ve oyuncu kalitemiz azerbaycan.kazakistan arabistan liglerinden farkı yok.abartıyoruz her zaman nedenmi?bu sermaye klup baskanlarinin işine geliyor bu sermaye basinin işine geliyor bu sermaye bu sektorden para kazanan güclü insanlarin işine geliyor ve sanki avrupa ligleri ayarındaymişiz gibi lanse ediliyoruz yalan valla yalan.bu oyun dunyanın heryerinde oynanıyor ve kuralları heryerde aynı istanbul takımlarini ve burda oynayan oyuncularla hayalimizde yıldız yaratıyoruz yalan inanın yalan.mantıklı düşünmek lazim fener bahcenin galatasarayın avrupada elendigi takımlara bakalım!!lig sampıyonumuz bursanın haline bakalım!!biz anca kendimiz calar kendimiz oynarız!!bu işlerden teknik hocalar başkanlar medya ve calişanlari ceblerini doldururlar!!hiç bir ulkenin canli vermedigi galatasaray fenerbahce derbisini dünya derbisi yapariz)türk futboluna ve kendi takımına bariz bir basarı kazandıramayan ardalari tuncaylari dünya yıldızı yapariz!!yaparizda yaparızz...
usta kusura bakma da yazdıkların direk komplo teorisi. ve hiç de doğru değil, derbi konusu dışında azerbaycan kazakistan arabistan dan farksızız, işine gelenler abartıyor diyorsun ama o zaman kazakistan azerbaycan bize karşı tarihinde varlık gösterebilmiş mi dünkü maçın dışında? o da zaten eleştirsek de tesadüftü. galatasaray uefa kupası aldı ya insaf.. tamam çok saçma takımlara eleniyor olabilirler ama her takımın kötü dönemi olur ülkemiz futbolunu küçümsemeyelim. ben avrupa ligleri yle aynı ayardayız demiyorum, kötü yöneticilerimiz kötü gelecek planlamalarımız menfaatçi insanlarımız var ama bu ülkede hakan şükür, hagi, taffarel! , niang, alex, querasma oynadı daha da bi ton böyle kaliteli oyuncular var tamam iyi değiliz kendimizi çok geliştirmeliyiz ama o kadar da değiliz be usta
kangal06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla