Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: HİDDİNK: KABULLENMEK ZOR!!!!
Alt 13.10.2010, 22:17   #57
bassguitar
Tecrübeli Yiğido

bassguitar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 bassguitar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: HİDDİNK: KABULLENMEK ZOR!!!!

Alıntı:
kangal06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
usta kusura bakma da yazdıkların direk komplo teorisi. ve hiç de doğru değil, derbi konusu dışında azerbaycan kazakistan arabistan dan farksızız, işine gelenler abartıyor diyorsun ama o zaman kazakistan azerbaycan bize karşı tarihinde varlık gösterebilmiş mi dünkü maçın dışında? o da zaten eleştirsek de tesadüftü. galatasaray uefa kupası aldı ya insaf.. tamam çok saçma takımlara eleniyor olabilirler ama her takımın kötü dönemi olur ülkemiz futbolunu küçümsemeyelim. ben avrupa ligleri yle aynı ayardayız demiyorum, kötü yöneticilerimiz kötü gelecek planlamalarımız menfaatçi insanlarımız var ama bu ülkede hakan şükür, hagi, taffarel! , niang, alex, querasma oynadı daha da bi ton böyle kaliteli oyuncular var tamam iyi değiliz kendimizi çok geliştirmeliyiz ama o kadar da değiliz be usta
ben bunu bugun deil herzaman soledim sen bile bak ne diyorsun alex niang ve qarezma oynadi)etme allah askına alex in avrupadaki yada milli takımdaki kariyeri nedir ?niang ı kim bilir)Qarezme 27 yasında sürekli düşüş yasayan bir futbolcu..yabacı deil yerlilerdede abartımız devam ediyor ardayı dunya yıldızı yaparız gs de ve milli takımdaki bariz başarisi nedir?tuncayı yıldız yapariz yopu stop yapamaz kendi takımında ilk 18 e giremez işi bitmiş nihattan umut bekleriz!!ve en önemli,si 20 milyon genci olan bir ulke de ümit özat gibi sabri sarıoglu gibi adamlardan sol bek yaratırız..
bassguitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla