Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: HİDDİNK: KABULLENMEK ZOR!!!!
Alt 14.10.2010, 11:06   #58
kangal06
Tecrübeli Yiğido

kangal06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 kangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: HİDDİNK: KABULLENMEK ZOR!!!!

Alıntı:
bassguitar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bunu bugun deil herzaman soledim sen bile bak ne diyorsun alex niang ve qarezma oynadi)etme allah askına alex in avrupadaki yada milli takımdaki kariyeri nedir ?niang ı kim bilir)Qarezme 27 yasında sürekli düşüş yasayan bir futbolcu..yabacı deil yerlilerdede abartımız devam ediyor ardayı dunya yıldızı yaparız gs de ve milli takımdaki bariz başarisi nedir?tuncayı yıldız yapariz yopu stop yapamaz kendi takımında ilk 18 e giremez işi bitmiş nihattan umut bekleriz!!ve en önemli,si 20 milyon genci olan bir ulke de ümit özat gibi sabri sarıoglu gibi adamlardan sol bek yaratırız..
alex in milli takım kariyeri var. bundan önceki yazılarımda nihat ve tuncay ın oynamasını eleştirmiştim, söylediklerinin de çoğuna katılıyorum sermayeden para kazanan rantçılar, büyük nüfustan oyuncu çıkaramamak gibi sorunlarımız tabi ki var ve büyük sorunlar bunlar. arda yı ben de büyük yıldız olacak sanmıştım aslında bi dönem benim itirazım, ligi ve milli takımı küçük görmeneydi yani bu küçük görmek kötü niyetle değil tabi ama biz de iyiyiz onu anlatmaya çalışıyorum. ve çok iyi de olabiliriz planlamalara bağlı bu
kangal06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla