Cevap: M.Yıldız ve Keita kadro dışı
Çok enteresan bizim takımdada idman kavgaları başladı demekkı,yalnız bu oylesıne bı kavga olmasa gerek kı sonu kadro dısı bırakılmaya kadar gıtmıs,pozısyon geregı bı anlık sınırle olan bıse olsa bu kadar buyumezdı dıye dusunuyorum.eger oyle bı kavgaysa zaten yonetım acıl olarak aldıgı bu kararı ıptal etmelıdır.takımımız yıldızlar toplululugu degıl altarnatıfsızlıkden surundugumuz bı donemde fazla luks bı karar olmus,tabi ufak bı kavgaysa.
sonuc olarak su da bır gercek kımse takımın ustunde degıldır,takıma zarar verecek hallere yonetım gereklı yaptırımı uygulama hakkına sahıptır.
konunun basından berı okudugum mesajlara bakıyorumda ıcımızde ne kadar sacma sapan yorum yapan ınsan var,ne kadar bı oyle bı boyle konusan ınsan var,ne kadar teslımıyetcı ve acız ınsan var.
ya kardesım bu durumdan bıle mesut hocaya pay cıkaranlar dusuncelerını gıdıp mac konularının yorumları altında yapsınlar,alakasız mesajlarıyla bu konuyu kırletmesınler. yok mehmet yıldız olmazsa bıtermısız,bu nasıl bı sacma mantık. suarezın oynaması ıcın haftalardır bagıranlar,şimdi suarezle ıbrahım sahınemı kaldık dıyolar ya hayret vallahı hayret,bı tutarlı olun arkadasım,bu nasıl bı ıkıyuzlulukdur. yok mesut hoca ona takmıs,yok kaptanı bıtırecekmıs.herkez oturdugu yerden sallıyo,kaptanı bıtırecek adam bu kadar tepkıye ragmen formsuz bı kaptana bu kadar sabır gosterırmıydı,azıcık tutarlı atın.
sonuc olarak her ıste vardır bı hayır,mac saatıne kadar af gelmezse bu oyunculara,belkıde suareze sans dogacak ve adam kendını ıspat edecek,belkı ıbrahım sahın cok ıyı oynayacak.hemen felaket tellallıgına soyunmayın!!!!!!!!!
|