Alıntı:
egeli58 Nickli Üyeden Alıntı
ya gardas.sen sunu anlamiyosun herhalde.biraz ilkeli ve dürüst davranmakta fayda var.ne hocasi gardasim???hocayla konunun ne alakasi var.organize bi is olmus.iki futbolcu kavga etmis yumruk yumruga.ondan sonra bizim efeler(sedat hayrettin mehmet yildiz ve apo dereli)adami bi kösede psusya düsürüp dövmüsler.bunun hocayla ne alakasi var.unutmaki bu hoca seni ligde birakti gecen yil.kaldiki dedigim gibi konunun hocayla bi alakasi yok.konu adli bi konu.eger keita mahkemeye verse 4. efe ceteden yargilanir.icerdeki durum bu kadar igrenc ve korkuncken hala nasil kalkipta hoca falan diyebiliyosun anlayamiyorum.
|
Yaziklar olsun.. hangi adamliga insanliga sigar bu yapilanlar? biz bunlari sporcu sanarken kabadayi oldular demek basimiza... arpalari fazla gelmis anlasilan.. M.Yildiz yerine gelen kaptana bakin hele Ceyhun Eris.. takim icinde huzursuzluk cikarmada rekor sabikaya sahip bu adam.. gittigi hic bir yerde sevilmemis.. kadromuza bakar misiniz?.. yaziklar olsun.. utaniyorum hepsinden.. O formaya layik degilsiniz.. A-2'den, altyapidan tertemiz sivasli cocuklardan kurulsa keske her mac ilk 11.. duseceksek onlarla duselim.. M.Yildiz ve cetesiyle degil.. Daltonlar misiniz siz? yoksa Kurtlar vadisi mi sandiniz orayi? Sayin baskan lutfen bu is burada kalmasin.. bu adamlarin bizi kumede tutabileceklerini mi saniyorsunuz bu halleriyle? Sivasli bir hoca.. ki Riza hoca gelsin demiyorum.. hayatinda takim calistirmamis biri bile olabilir.. ve genc sivasli cocuklarla mucadele edilmesini istiyorum.. en azindan onlardaki amator ruh sahaya herkesin sempati ve saygu besledigi bir mucadele koyar ortaya.. ustelik kumede kalma ihtimalimiz de cok daha fazla olur emin olun.