17.10.2010, 21:11
|
|
Usta Yiğido
2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1051 
|
Cevap: Maçın ardından
Alıntı:
01011984 Nickli Üyeden Alıntı
arkadas ne diyo, sahinde gelecek görmemis pedriele sans verilmeli, komikmisin sen ya, pedrieli 55 dakka izlemedin herhalde, bos bi transfer pedriel, birinci cok yavas ikinciside topa vurmaya korkuyor, kaleciyle karsi karsiya, ama vurmaya korkuyor, allahtan zita vardi, i.sahine bu adamin kastimi var anlamiyorum ben, herzaman ya 5 dakka oyuna sokuyor yada fark yedikten sonra, birakda birkere ilk 11de görelim ya ondan sonra yine degisirsin, bu bir, ikinciside mesut bey defol git artik nedir bu ya, tutturdu bi sistem sacma sapan, yedin bitirdin bizi, git allah askina git ya!!!
hala daha buca macindan konusuyor...........yeter ya,kendimi zor tutuyorum artik!!!!!!!!!!
|
Pedrielin ilk attığımız golle ilgili olan pozisyonu bence cok alakasız yorumlamıssın be hemserım.rakıp defansı eksılttı,Soldan gelen Zita daha müsait olduğu için bıraktı. Bencillik edip topa vurmaması bile güzeldi orada,lakin sırtı kalaye dönük kalmıştı biraz. Biz çok gördük kendı yıldız olabılme adına pozısyonları bencılce harcayan forvetlerı..
|
|
|