18.10.2010, 00:06
|
|
|
Yiğido
77 Mesajına 148 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
Cevap: İlla edeb, illa edeb...
Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı
Bu konuyu açmanız iyi olmuş. Ne zamandır ben gündeme getirmeyi düşünüyordum. Açıkcası bu duruma gelmemizde taraftarımızın da çok kabahati var. Taraftarımızın kimyası değişti. Sivaslılardan hiç beklemezdim. Başkaları gibi olmaya, başkalarına özenmeye başladık. Hiç yakıştıramadığım şekilde tribünde küfür etmeler, isyan çıkarmalar, agresif hareketler bol bol görünmeye başlandı.
Ajansspor v.b. gibi sitelere bakıyorum ilgili ilgisiz her konuda kullanıcı adında Sivas yazan Hafik yazan 58 yazan birileri çıkıp her konuda antipati oluşturacak yorumlarla başka takım taraflarının da gözüne giriyor.
Bazen diyorum acaba Sivaslı gibi görünüp de alakası olmayan insanlar mı bizi kullanıyor diye.
Ama şu bir gerçek yaşı 15-17 olan genç arkadaşlar daha neyin ne olduğunu bilmeden sağa sola sataşıyorlar. Bir futbolcuyu getirmek, hocayı değiştirmek bunlar hep zor işler. Bu açıdan biraz gençlerin de başkalarına özenmemesini diliyorum. Zira bizi Yiğido yapan gerçek başkalarından ayıran bir hususun olduğudur.
|
kardeş kendi adına konuş.. biz yaşımızı başımızı almış adamlarız.her maçta bir ümitle gidiyoruz, hüsranla dönüyoruz. tabii sahadan çıktıktan sonra kimse laf atmıyor bu takıma, bu taraftara...
|
|
|