Cevap: KİM KURTARACAK YİĞİDOLARI
takımın kurtuluş reçetesi nedir biliyormusunuz arkadaşlar?
Reçete 1: Profosyonel düşünen bir yönetim gerek, yönetim hem geçen yıl hem de şimdi takım üzerinde yeteri kadar etkin değil, yani futbol konusunda amatör.Yönetimin kendisini acilen güncellemesi gerek.olağanüstü kongreye gitsinler mevcut yönetimin karşısına rakip çıktığında belki toparlanma gereği duyarla, şu anda ise bu yönetim ipler elinde kendilerini eleştirecek kimse yok, bir kaç basın elemanı (onlarda sırt sıvazlar gibi yazarlar) ama en çok eleştiren ise taraftar o da görmezden geliniyor.
Reçete 2: teknik heyet acilen görevden alınmalı, bu teknik heyetin geldiği günden bu yana oynanan maçlarda Td M.Bakkalın 1 galibiyeti var 8-10 beraberlik ve gerisi de mağlubiyet.insan bu istatistiklere bakarak hocayı hiç tanımasa bile ona başarısız der, ama nedense bu hoca başarısızlığı kabullenmiyor.Acilen hocanon istiaf etmesi ya da görevine son verilmesi gerek.yeni bir oluşum yeni heyecan için yeni bir hoca gerek.Manisa örneğinde olduğu gibi....
Reçete 3:Futbolcuların üzerinde oluşana olumsuz tablonun değiştirilmesi için acilen profosyenelce psikososyal yardım yapılmalı, işini ciddi yapmayanlara ağır yaptırımlar uygulanmalı.kadro dışı bırakma, para cezası ya da başka bir şey ama bunları yaparken de profosyonel davranmalı, oyuncuyu rencide edici davranışlar sergilenmemeli....
Reçete 1, Reçete 2 ve Reçete 3 'ün uygulanması ancak yönetimin elinde olan bir durum.eğer yöentim bunu yapmaz ise biz taraftar olarak protesto edelim.en iyi protesto sanırım çok sevdiğimiz takımı stadda yalnız bırakmak olacak, düşünün 4 eylül stadında maçımız var ve 1 tane dahi taraftar maça gitmiyor, stad dışanda kalıyor.buna oluşacak kamouoyu baskısı sanırım yönetimi, Teknik heyeti ve futbolcuyu alışmadığı bir duruma sokar belki...
tabi herşey yönetimde, yönetim çözüm bulamazsa bizimkiler hava olur, boşa konuşmuş oluruz....