Cevap: İlla edeb, illa edeb...
Bu konuyu açtığı için değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu hususta en muzdarip kişi maalesef bizler oluyoruz. Şöyleki; Eğer dozaj ağırsa ne futbolcular ne yönetim nede teknik kadro sitenin yüzünü açmaz ve kulaklarını bu sayfalara tıkayabilirler. Ama bizler öyle yapamıyoruz maalesef. Denge unsurunu bir türlü ayarlayamıyoruz bu sayfalarda hatta şöyle bir düzeltme yapayım çifte standart yapmakdan oldukça sakınıyoruz. Kendi adıma konuşuyorum. Bazı zamanlarda o kadar bayıyorki söylemler resmen herşey rayından çıkıyor.
Değerli arkadaşlarım üye kardeşlerim sonuç ne olursa olsun kişilik haklarına lütfen saldırmayalım. Sevda kardeşimizin dediği gibi hiç kimsenin annesi ailesi hatta sülalesi bizim ağzımızda gezemez. İğne çuvaldız meselesi ni kendinize empati yapınız. Doğrudur bizimde canımız sıkkın bizde çok üzüntülüyüz. Hatta bazı yönetici kardeşlerim çoğunuzdan hasta Yiğidolu ama bu demek bu sayfalarda Türkiyenin bir çok yazılı ve görsel medyanın takip ettiği bu sütunları kirletmeye hakkı yoktur diye düşünüyorum. Gün geliyor emin olun görüşlerimizi belirtemiyor o hazzı yaşayamıyoruz. Ağız dalaşları küfürler çirkin söylemleri kesmekten zamanımız uçup gidiyor. Lütfen biraz daha saygılı biraz daha üsturuplu olalım. Her takımın bir zor dönemi vardır. Hatta bizim bu sürecimiz oldukça uzunda sürdü sürüyor. Bu böyle diye değişik yollardan sıkıntılarımızı gidermeyelim. Bu sayfaları kullanırken dikkat edelim. Elbet bir gün bu güneş bizim sırtımızada esecek tüm sıcaklığı ile. Benim ne olursa olsun umudum vardır. Çok değil sadece 3 kalite ve nokta transferle olacak bu iş... Bakın göreceksiniz. Sadece yeterki yönetimimiz kulak versin bu seslere olacak bu iş... Ama lütfen ama lütfen biraz daha edep biraz daha saygı...
Atilla
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|