Alıntı:
Susehirli-58 Nickli Üyeden Alıntı
Burda gelipte fazla politika yapmaya gerek yoktur arkadaslar... 15 sene aradan sonra yine sivasa geldim 5-6 gün kaldim ve Sivasspor - Gaziantepspor macini izledim (1-1 skor) ve gelmisken 15TL ye vip de oturdum. ve stadin belki 50% bos oldugu gözüme carpti.... fiyatlarin 5, 10 cw 15 TL oldugunu düsünürsek ve de o kadar bos üzücü bir durum... gelecek sezon dan itibaren bank asya da mücadele edersek de hic kimsenin yönetimi ve tek. direktörü suclamaya hakki yoktur... istanbulda GS - ibb macinin bilet fiyatlari 35 TL den basliyordu... karsilastirin.... kulübün kasasina para girmez ise kaliteli futbolcuyu alamayiz ve kalitesi kisitli olan futbolcularla yola devam ederiz... bir futbolcu 2 cuval patetes icin de futbol oynamaz...
|
Ohhhhh ne ala 15 yıl aradan sonra gel vur taraftara. Ne kadar kolay değil mi? Biz bu takım için her hafta üzülelim sevinelim bağıralım çağıralım - bilmem kaç derecede malu yerlerimiz dona dona aç seyredelim hem iyi günde hem kötü günde sen gel taraftar suçlu şöyle böyle.
LAF OLA TORBA DOLA