Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İlla edeb, illa edeb...
Alt 18.10.2010, 18:05   #43
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: İlla edeb, illa edeb...

Alıntı:
Susehirli-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burda gelipte fazla politika yapmaya gerek yoktur arkadaslar... 15 sene aradan sonra yine sivasa geldim 5-6 gün kaldim ve Sivasspor - Gaziantepspor macini izledim (1-1 skor) ve gelmisken 15TL ye vip de oturdum. ve stadin belki 50% bos oldugu gözüme carpti.... fiyatlarin 5, 10 cw 15 TL oldugunu düsünürsek ve de o kadar bos üzücü bir durum... gelecek sezon dan itibaren bank asya da mücadele edersek de hic kimsenin yönetimi ve tek. direktörü suclamaya hakki yoktur... istanbulda GS - ibb macinin bilet fiyatlari 35 TL den basliyordu... karsilastirin.... kulübün kasasina para girmez ise kaliteli futbolcuyu alamayiz ve kalitesi kisitli olan futbolcularla yola devam ederiz... bir futbolcu 2 cuval patetes icin de futbol oynamaz...
Ohhhhh ne ala 15 yıl aradan sonra gel vur taraftara. Ne kadar kolay değil mi? Biz bu takım için her hafta üzülelim sevinelim bağıralım çağıralım - bilmem kaç derecede malu yerlerimiz dona dona aç seyredelim hem iyi günde hem kötü günde sen gel taraftar suçlu şöyle böyle.

LAF OLA TORBA DOLA
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla