Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TARAFTARIN VEFASI TAKIMIN REZİLLİĞİ
Alt 19.10.2010, 09:44   #20
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TARAFTARIN VEFASI TAKIMIN REZİLLİĞİ

Alıntı:
kakikli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gerçek yiğidolar yine fedakarlık göstererek aç açına yollara düşüp memleketinin en büyük markası olan sivasspor'u desteklemeye gitmişler.bu çocukların duyduğu heyecanı yönetim,futbolcu,antrenörler duyuyormu acaba?
ben her zaman derim benim duyduğum heyecanın %10u futbolcularda olsa biz her maçı kazanırız ama maalesef bizim paramızla bize ihanetler yaşanmaktadır.
ben 28 yıllık hayatımda şunu gördüm; para için sadece para için oynayıpta benim kadar heyecan duymayan futbolculara inanıpta takım için fedakarlık yapılmaya değmiyor.
olan her zaman taraftara olur futbolcular,antrenörler ve yönetim parasını kazanmaya devam eder...
umarım bu grursuz oynayan futbolcu ve yetkililerden kurtuluruz tez zamanda..
Bizim derdimiz sadece Sivasspor...Takım kötü sonuç alsın almasın bu takımın arkasındayız.Bugün yine oynasak anı şekilde o otobüsler dolacak ve yine herkes kardeşinin omzunda deplasmanını yapacak ve yine armanın, kırmızı beyazın aşkına yollara düşecektir...

Biz asla bu takımı severken heyecanımızdan ödün vermedik.Dün çarşamba batman deplasmanındaydık,yakın zamanda diyarbakır, trabzon deplasmanlarına gittik,ömrümüz yettiğince yine deplasman yapacağız ve futbolcularımız deplasman tribününe baktıklarında bir kişi bile olsak ayakda duran bir YENİÇERİ ,geröek bir taraftar görecektir.

Yeniçeriyiz RUHUMUZ Yeter...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yener_sahin'a Teşekkür Ediyor...