Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: FEDERASYONA BAŞVURUYORUZ
Alt 19.10.2010, 20:04   #55
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: FEDERASYONA BAŞVURUYORUZ

fikret ünsalin söyledikleri aslinda cok dogru sözler biz hasan dogan rahmetli olduktan sonra sahada sadece rakibe karsi oynamiyoruz onlara ilave birde hakem türyosu oluyor.

simdi gelelim bunlari bugün dile getirmenin hic yeri yoktur gecen sene o kadar skandallar varken hep sessiz kaldik bu senede o sessiz kalmamizin cezasini cekiyoruz.

Ben bugün seytanin avkatligini yapip bazi konulara girecegim bizim yönetim olarak hep haluk ulusoy yönetimini destekledik ama ondan sonra bütün türkiyeyi kucak hasan dogan federasyonuna destek verdik ama daha sonrasi ne oldu mahmut özgener vede büyük haluk düsmani levent kizil federasyon yönetimine geldi yönetime gelmesiyle ilk olarak bizim sampiyonlugu izmirliler eliyle mustafa denizliye hediye ettiler veya denizliyi sampyion yapmak icin herséyi yaptilar tabi bu arada bizdende intikamari aldilar oda yetmedi bizim kötü olmamizla birlikte bunlarin tekmeleri dahada hissedilir oldu vede bugünlere geldik sivasspor ne yaparsa yapsin bu federasyon yönetiminin enbüyük düsmanidir bunlar intikamlarini aliyorlar bu arada biz birlik olup bunlara karsi koymamiz gerekiyor.

benim acizene senlerdir uzakta gördügüm ve tahmin ettigim bunlardir aksini iddaa edenler varsa saygi duyarim.

birde bu federasyon suanda cok zayif durumda vede olaki bir durumda kendilerini karsi olanlari cok daha zayif düsürmek derdindeler.bunu zamanla daha iyi görecegiz.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla