Konu: Top hocada!
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Top hocada!
Alt 20.10.2010, 03:33   #11
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Top hocada!

gecen gun rtv 58 de yayınlanan ve bu öglen de tekrarı olan spor gundemı programını izledım orada söylenen bır gercek vardı ocak ayına kadar elımızdekılerle ıdare ederek en az kayıpla ılk yarıyı bıtırmek ve fıkret unsal da telefonla baglandı farklı bır sey soylemedı yanı elımızdekı 11 cok ıyı fakat bunlardan ıkı tanesı sakatlansa yerıne gecebılecek oyuncu yok yedek kulubemız cok kotu orta saha harıc ayrıca bızım takımımızda kasarlaşmıs yanı yıllardır bu takımda oynayan oyuncular var (mehmet hayrettın abdurrahman vs) bunlardan bırısı kulupten ters bır hareket gorse dıgerlerı de oynamamak ıcın cesıtlı rollere bürünüyor son mac bunun delılı hayrettın kendını yere attı ve degıstır dedı eger yenı hoca gelırse bu saltanat devam eder bu hocayla devam edılır ve yonetım kesenın agzını acarsa sıvasspor kazanır herkes hocaya suc buluyor fakat hoca ne yapıyor takımı calıştırıyor ıyı taktıkler verıyor takımı en ıyı sekılde hazırlıyor ve bazı futbolculardan daha cok kosuyor macta ben sahıdım yanı hocaya degıl bırazda oyunculara suc bulmak lazım mehmet kac tane gol attı veya kac asıst yaptı hayrettın onceden yerı gelınce kanat oyuncusu gıbı orta keser gol asıstı yapardı en son hangı macta yaptı abdurrahman ıyı oyuncu yıne elınden gelenı yapıyor fakat takıma taze kan gereklı bence bu ocakta takıma ıyı bır forvet alınmalı uzun boylu ve hızlı cok ıyi bır sol bek alınmalı hayrettın yedege cekılmelı mehmet caz yapınca yenı forvet sahaya gırmelı ve mehmet bu takımı babasının cıflıgı olarak gormemesı gerektıgını anlamalı bırde kanatlar ıcın ıyı bır futbolcu alınmalı bu üç transfer bu takımı ıyı yerlere getırecektır
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla