Cevap: Biz neden sahipsiz kaldık?
Mutlaka kiii haklısınız.Fakat unutmayınız ki kimse zarar eden iflas eden bir şirketi veya firmayı satın almaz ve hatta yatırım yapmaz.Eger bir sirkülasyon varsa kazanç varsa yatırım yapar.Buda demek oluyor ki SİVASSPOR iyi iken her iş adamı ve firma yatırım yapar ama şu anki vahim vaziyete hiç kimsenin yatırım yapacagını sanmıyorum.Artık yayıncı kuruluş bile ilk beş takımın naklen maçını veriyor stad reklamına ve gögüs reklamına gelince mutlaka sizde olsanız maçı naklen verilen takıma gögüs reklamı ve stad reklamı verirsiniz.SİVASSPOR yönetimi iş adamları futbocuları ve taraftarları şu gerçegi görmeliler SİVASSPOR'umuz ALLAH göstermesin ligden düşerse bir daha zor çıkar.Ben 40 yaşımdayım ve SİVASSPOR'umuzun bu düştügü hale çok üzülüyorum ve her maç sonrası kahroluyorum.Sinirimden agladıgım günler dahi oldu 12 yaşında oglum 10 yaşında kızım var hep sorarlar baba neden bu kadar üzülüyorsun...........CEVAP TEK.........CANIM OGLUM CANIM KIZIM yıllarca itilip kakılan bir şehir hiç yatırım yüzü görmeyen bir şehir bizi sevdiklerimizden topragından suyundan hasret bırakan bir şehir gurbete savuran bir şehir tarihinde ilk defa süper lige çıkıyor ve bir şehre UMUT oluyor ama ne yazık ki gene o şehrin gururlu dürüst temiz pırıl pırıl insanları UMUTSUZLUGA itiliyor....... İşte burası artık benim için yumrugun bogazıma dügümlendigi yani SÖZÜN BİTTİGİ YER........
|