Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı
Alt 23.10.2010, 09:47   #84
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı

yönetim topu mesut hocaya attı.neden dogru transferler yapmadıkları sorulunca fikret bey topu hocaya attı ve hoca kimi istediyse biz onu aldık dedi.eger gerçekten böyleyse yönetim artık işi hocalara bırakmayacak ve bir transfer komitesi kurup transferi kendisi yapacak.böyle hocalar gittigi takımları degil kendi ekibindeki oyuncuları düşünüyor ve onlara para kazandırıyolar.işe yaramaz adamlar olsa bile.mesut hoca neden 1 tane bile genç oyuncu istemedi transfer zamanında çünki bu takımın gelecegini düşünmemişti günü kurtarayım yeter diye düşündü ama bu yanlış ve vizyonsuz düşüncenin sonuçlarına ve sıkıntılarına bizler katlanmak zorunda kaldık.FAKAT işin aslı böyle degilde transfer hatalarını yönetim hocaya yüklüyorsa işte o zaman yandıgımızın resmidir.yönetim aynı mantık ve düşünceyle hareket edecekse bizi jose morinho bile kurtaramaz artık.delikanlı şehrin delikanlı insanları olarak giden gitmiştir ve bizim için o sayfa kapanmıştır artık.mesut hoca sivasspora yaptıkların için teşekkür ederiz her şeyine ragmen uyuym ve başarı olmamıştır ve olay kapanmıştır .artık yeni maceralara yelken açma vaktidir.SON OLARAK YÖNETİMDEN İSTEGİM ŞUDUR ALINACAK YENİ HOCANIN KAŞAR VE GEZİCİ HOCALARDAN BİRİNİ ALMAYIN.VİZYONU GENİŞ VE GENÇ BİRİSİ OLSUN.BİRDE ARTIK TARAFTARIN SESİNE KULAKLARINIZI TIKAMAYIN BUNUN CEZASINI HEP BİRLİKTE ÇEKİYORUZ
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı karşıyakalı'a Teşekkür Ediyor...