Konu: KİM GELSİN
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: KİM GELSİN
Alt 23.10.2010, 10:42   #61
ReFRaCToRY
Yiğido

ReFRaCToRY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

103 Mesajına 199 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 ReFRaCToRY Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: KİM GELSİN

Ben de ilk başta Rıza hoca gelirse iyi olur diye düşünüyordum ama Rıza Hoca Es Es'te bjkde o kadro avantajıyla neler yapabildi ki Sivastaki bu ruhsuz futbolcu topluluğuyla ne yapsın şuan bize teknik adam olarak gelmesini istediğim tek adam duruşuyla efendiliğiyle içinde bulunduğu takım taraftarına olan yakınlığıyla bir teknik adama göre genç olan yaşıyla HAKAN ŞÜKÜR'dür hakna daha kaç takımı yönetti ki bizi yönetsin diyen arkadaşlara sölüyorum bunu daha önce bi çok takımı yönetmiş mesut bakkal ne yaptı bizee???? ya da seni 2 sezon kafaya oynatan bülent uygun daha önce kaç takımı yönetmişti??? Bir sözüm de Galatasaray'ın teklifini kabul etmeyen Hakan şükür sivas'a niye gelsin diyenlere; Hakan Şükür'e orda sportif direktörlük teklifi yapıldı sportif direktör olunca ne olacaktı sadece futbolculara abilik yapacaktı yani tüm sezon yedek klubesinde oturan bi futbolcudan farkı olmayacaktı, oysa Hakan Şükür artık yorumculuktan çok bir takımla başarı yakalamayı düşünüyor bence ve bu yüzden benim Sivas için tek ismim HAKAN ŞÜKÜR....