25.10.2010, 22:52
|
|
|
Yiğido
94 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 
|
Cevap: Mehmet Yıldız yeniden kaptan!
Alıntı:
adalı harun Nickli Üyeden Alıntı
bence kaptanlığı degil sivas sporda topçuluğu hak etmiyor
gs söylentisşinden sonra futbolculugu bitti
yeni görevikabadayılık ona daha çok yakışıyoracilen gitmeli
gönderilmez ise daha böyle boş işlerle ugraştırır bizi
bişz anladıgımızda bank asya yolunu tutmuş oluruz
kimse SİVASSPORDAN ÜSTÜN DEGİLDİR
|
aynen katılıyorum arkadaşım bu arkadaş artık babasının çiftliğindeymiş gibi takılıyor maçlarda formsuz topu öldürmekten başka hiçbir işe yaramıyor üstüne durmadan hakemlere artistlik yapıyor buda yetmezmiş gibi sahada yaşça ondan küçük olan yada takıma yeni gelen arkadaşlarına bağırdığını ezmeye çalıştığını hatırlıyorum. son olarak bu patlayan keita olayı ise oyununu hiç beğenmediğim ama sadece tanıdıklarımdan çok efendi adam diye duyduğum m.yıldız benim gözümde tamamen bitmiştir Hocanın kadro darlığından dolayı devre arasına kadar takıma kabul etmesi mecburiyetten dolayı kısmen kabul edilebilir belki ama o adamı tekrar kaptan yaparsan o adama gel tepeme çık sen ne yaparsanda haklısın bende senin benden üstünlüğünü kabul ediyorum demekten bence hiçbir farkı yoktur.bu saatten sonra bu adamlar daha önce hem muhsin hocada sonra mesut hocada olduğu gibi hocada yollarlar kasti olarak oynamayarak adamda döverler çetede kurarlar dağada çıkarlar sende buna ses çıkartmazsan sana bunlar müstehaktır hoca bunu yapmayacaktın atom hocam.
|
|
|