Tekil Mesaj Gösterimi
Duran top özürlü Sivas!
Alt 27.10.2010, 23:39   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Duran top özürlü Sivas!



En kolay gol yiyen takım" istatistiği yapılsa herhalde Sivasspor açık ara önde olurdu. Lig maçlarındaki yan top zaafiyeti dün akşamki kupa maçında da kendini gösterdi.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay'la ilk resmi maçına çıkan Sivasspor,maça öyle bir başladıki tribündeki herkes " Takıma değişik bir elin değdiği belli oluyor" dedi. Bu yarıda gerçekten Sivasspor çok etkiliydi,eğer biraz daha dikkatli olsaydı maçın ilk yarısını farklı şekilde önde kapatabilirdi. Ancak hesapta olmayan bir şey çıktı. İlk yarının uzatması oynanırken,sağ kanattan kullanılan serbest atışta Dıxon o kadar rahat kafa vurduki,kaleci Akın olduğu yerde kaldı. Bu gol Manisa'ya moral oldu. İkinci yarının ortalarında yine bir duran top ve yine gol Sivasspor'u 2-1 geriye düşürdü ve maçta bu skorla tamamlandı.
Takıma şöyle baktığımda lig maçında ideal kadronun olduğunu gördüm. Cezası nedeniyle iki haftadır forma giymeyen Mehmet Yıldız ve sakat olan Sedat'ın yerine Ivanovs sahada. Buna karşılık rakip Manisa neredeyse yarım takımla sahaya çıktı. Makakula,İsaac,Murat Erdoğan ve Simpson gibi yıldız isimler yoktu. Sivasspor'un ne yapıp edip basit gol yeme hastalığına çare bulması lazım,hemde çok acil! Belki her maçta gol atarız ama bu defansla ve bu anlayışlada çok gol yeriz.
Burada bir parantezde genç Ziya Erdal için açmak istiyorum. ligdeki 3. maçına çıkan ve her hafta üzerine biraz daha koyan Ziya,belkide dün akşamın en iyisiydi,bu yüzdende tribünlerden boy bol alkış aldı,bir alkışta benden Ziya'ya.
Keşke Rıza hoca Pedrieal'i biraz daha erken oyuna alsaydı. Atılan hemen hemen bütün topları indirmeyi ve takım arkadaşını pozisyona sokmayı başardı.
Hem 100 bin dolar,bundan sonraki kupa maçlarında alınacak 100 bin dolarlar uçup gitti.
Yazık oldu!



Kaynak:Hürdoğan/Abdullah YİĞİT
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...