Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Beşiktaş-Sivasspor
Alt 28.10.2010, 01:23   #38
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Beşiktaş-Sivasspor

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
almıs olduğunuz galibiyet için kutluyorum..trabzondan sonra sizleride zirwede görmek oldukça güzel..yanlız yorumunda katılmadığım bir kaç nokta war..birincisi kayseri bjk ile kayseride oynadı sivas inönüde oynayacak ..ikincisi kayseri yapı itibari ile su an sivasspordan 2 gömlek üstün bir takım..takım olabilmeyi baarmak üzere..yani kayseri ile sivasın arasında su an için dağlar kadar fark var...elbette benim gönlüm her zamanki gibi siwasın yenmesinde bunun nedeni hem sivasın yenmesini istediğim içindir hemde bjk ye çelme takacağı içindir
we son olarak sevgili kardesim yorumunda futbol sansından bahsetmisiin bana göre futbolda sans yoktur warsa bile bu denk takımlar için gecerlidir coğu zaman ..biz mancesterU yla oynadığımız macta volkan sen i tutan evra diye bi adam seyrettim ben..evra bek olarak volkanı mı tuttu yoksa bizim volkan acığı bırakarak sağ beke gelip bir defans oyuncusu olan evrayımı tuttu anlamadım gitti..simdi sorarım sana evra ve volkan sen...bu ıkılıyı dusun..bunların arasında sans faktörunun olma ihtimali benim charley chaplıne benzeme ıhtımalımle aynıdır...bursadan saygılar.....

Kayseri'nin zirvede olduğuna şahsım adına sevinmem, sizin de sevindiğinizi sanmam; geçen seneki 3 0 lık maçı ve takımı tribüne çağırıp ettiğiniz küfürleri.

Futbol'da şans vardır, tesadüfte vardır. Verdiğiniz misal apayrı bi olaydır. Volkan Şen'in Evra'yı bir kez geçmesi şanstır mesela, yine bursa'nın geseyi bu sene 2 0 yenmesi şanstır, Sivası yenmesi şanstır. Daha sayayım mı?
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır