Alıntı:
yorumcuyuz Nickli Üyeden Alıntı
bu takımın paraya ihtiyacı yok kardesim. yıllık 30 milyon dolar geliyor digitürkten. ve reklam sponsor mac galibiyet primleri vsvs... 3 kuruş paraya kıyıpta transfer yapmazsan sonuç boyle olur... bizim yönetimin cebinde akrep var arkadas..! adama demezler mi ne oluyor bu paralara... yenilik yok transfer yok o yok bu yok eee nerde bu para o zaman???
|
bu takımın paraya ihtiyacı yok derken ciddi olabileceğinizi tahmin etmiyorum. bellki kızgınlıkla yazmışsınız. herşey bu kadar basit değildir. bu takımın parayada desteğede ihtiyacı var. bir kuruş bile gelirdir. isterseniz bir gün merak edip gidin ve masraflara bir göz atın. bu takımın sigortaları yatıyor. aylıkları veriliyor. deplasman giderleri var. yemeleri içmeleri barınmaları elektrik su ısınma giderleri. daha sayamayacağımız bir yığın giderleri var. ve biz bu takımın paraya ihtiyacı yok diyoruz. transfer ödemelerini kim ödeyecek. bu adamlar bedavayamı oynuyor. ben sizin açıklamalarınızı kızgınlıkla söylenmiş talihsiz açıklama diye yorumladım. bunları sizlerinde bilmemesi imkansız aslında.