Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivaslı 4 Eylül stadına gelmiyor!
Alt 31.10.2010, 10:47   #77
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sivaslı 4 Eylül stadına gelmiyor!

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sizin anlattıklarınızdan şu çıkıyor. biz taraftar eğiliz. eğer gerçekten bir taraftar olabilseydik bunları konuşmaz ve sivasspor için neler yapmalı ve ne gibi fedakarlıklarda bulunmalıyız diye çareler arardık. bidünya zenginimiz var sivasspora neden yardım etmiyorlar diye düşünürdük. bu verilen paralar süper ligdeki her takıma veriliyor her kes aynı eşit şartlarda. kasasına artı para koyabilen takımlar şartlarını zorlayabilirler ancak. yayıncı kuruluş sadece sivasspora para vermiyor herkese veriyor. biz taraftar olarak artı bişeyler yapabiliyormuyuz bunun muhasebesini yapmak lazım. yensin alsın parayı demek boşver ya düşsün kurtulalım mantığını getirir. buda taraftarlık ruhuna aykırıdır. zaten biz sivaslılar taraftar olamadıkki.
takımın bu halde olmasındaki en son etken taraftardır.en başta suçu daha büyük olan yönetim ve futbolcuları bırakıpta suçu çok az vefakar ve cefakar taraftara yüklenmek bence hedef saptırmaktır.öncelikle baş suçluları eleştirelim daha sonrada taraftara laf atalım.birde gerçek taraftarlık nedir onu anlayabilmiş degilim taraftarın gerçegi yalanı olmaz taraftar taraftardır çünki bu işte bi çıkar yokturki insanlar olmadıkları halde yalandan taraftar gibi davransın.
insanlar içinden geldigi için taraftar olur ve takımını destekler.gücü ölçüsünde maddi destek verir.gerçek taraftarlık maçlarda çılgınlık yapmaksa küfretmekse sahaya yabancı madde atmaksa ben gerçek taraftar degilim ama sivassporun bu durumda olmasından dolayıda herkes gibi içim acıyor ve sıkıntı duyuyoırum.tüm yigidolar gibi gerçegi ve sahtesiyle
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karşıyakalı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...