Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivaslı 4 Eylül stadına gelmiyor!
Alt 31.10.2010, 10:58   #78
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sivaslı 4 Eylül stadına gelmiyor!

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sizin anlattıklarınızdan şu çıkıyor. biz taraftar eğiliz. eğer gerçekten bir taraftar olabilseydik bunları konuşmaz ve sivasspor için neler yapmalı ve ne gibi fedakarlıklarda bulunmalıyız diye çareler arardık. bidünya zenginimiz var sivasspora neden yardım etmiyorlar diye düşünürdük. bu verilen paralar süper ligdeki her takıma veriliyor her kes aynı eşit şartlarda. kasasına artı para koyabilen takımlar şartlarını zorlayabilirler ancak. yayıncı kuruluş sadece sivasspora para vermiyor herkese veriyor. biz taraftar olarak artı bişeyler yapabiliyormuyuz bunun muhasebesini yapmak lazım. yensin alsın parayı demek boşver ya düşsün kurtulalım mantığını getirir. buda taraftarlık ruhuna aykırıdır. zaten biz sivaslılar taraftar olamadıkki.
sizce gerçek taraftar yönetimin hatalarını kabullenmekse ben gerçek taraftar degilim.sivasspor için bi şey yapması gerekenler yönetim kuruludur en azından taraftarın sesine kulak verebilirlerdi transfer sezonunda .bence siz sivassporun degil yönetimin taraftarısınız yönetimi eleştirmeyerek ve hatalarını söylemeyerek sivasspora zarar veriyosunuz yönetimi eleştirmek ayrıdır sivasspor ayrıdır sivasspor bir kurumdur yönetim ise kişilerdir benin eleştirilerim işini dogru yapmayan kişileredir. yayıncı kuruluşun herkese eşit para verdigi dogrudur ama bu paraları transfere harcamayn tek takımın sivasspor olduguda bir gerçektir.tabiki transfer yapanlarla yapmayan eşit şartlarda mücadele edemezler.taratarın yapabilecegi şeyler sadece düşüncede kalır çünki yönetim kurulu hiç bir konuda taraftarın sesine kulak vermemiştir sonuç kötü oluncada eleştirilri azaltmak adına hedef saptırmak adına taraftarı gerçek taraftarlık diye bi şey ortaya atılmıştır.ben sivasspor taraftarıyım ve benim taraftarlıgımı sınıflandırmak kimseye düşmez .yönetimin yaptıgı hataları eleştirmeyip onları her yaptıkları işte alkışlamaksa gerçek olan ben gerçek degilim arkadaş.
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla